19 Φεβρουαρίου 2023

Ξυλοκόπησε την έγκυο σύντροφό του




Με την υπόθεση ενός 32χρονου αλλοδαπού από τη Βουλγαρία που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε την 33χρονη εγκυμονούσα σύντροφό του με αποτέλεσμα το θάνατο ενός εκ των δύο εμβρύων που κυοφορούσε, θα ασχοληθεί στην προσεχή του συνεδρίαση το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου.

Η υπόθεση είχε εκτυλιχθεί πριν από οχτώ χρόνια στην Κω και ο αλλοδαπός παραπέμφθηκε σε δίκη με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κω για να δικαστεί για τα αδικήματα της διακοπής εγκυμοσύνης και ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης.Τον Απρίλιο του 2019, ο 32χρονος κάθισε στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρόδου για να δικαστεί για την υπόθεση σε πρώτο βαθμό.

Η δίκη ξεκίνησε το μεσημέρι και μετά από μία μακράν διαδικασία που ολοκληρώθηκε το βράδυ, το δικαστήριο έκρινε ένοχο με το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου τον 32χρονο Βούλγαρο επιβάλλονός του συνολική ποινή κάθειρξης έξι ετών με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Πιο συγκεκριμένα, ο αλλοδαπός καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια κάθειρξη για την πρώτη πράξη και δύο χρόνια φυλάκιση για τη δεύτερη, δηλαδή κατά συγχώνευση έξι χρόνια κάθειρξη, ενώ η έφεσή του έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Κατά της απόφασης αυτής ο 32χρονος Βούλγαρος άσκησε έφεση η οποία προσδιορίστηκε να εκδικαστεί από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου στις 13 Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !