20 Μαΐου 2022

"Σας ευχαριστώ ρε μπαγάσες.....Με συγκινήσατε "




Εδώ και λίγες ημέρες, όπως θα το διαπιστώσατε άλλωστε, το Katerinipress ξεκίνησε για μια ακόμη φορά τον δύσκολο δρόμο του. Αυτόν της ενημέρωσης με μεγάλο μειονέκτημα, τα 2000 χιλιόμετρα που μας χωρίζουν από την ιδιαίτερη μας πατρίδα..

Λίγο όμως το μεράκι, λίγο η αγάπη για την Πιερία, με πίεσαν προσωπικά, ώστε να βρω ελεύθερο χρόνο για την ηλεκτρονική εφημερίδα της Πιερίας. Ποτέ μου δεν πίστευα ότι σε 10 μόλις ημέρες λειτουργίας θα ξεπερνούσαμε τις 25.000 επισκέψεις, σύμφωνα με στοιχεία του analytics.

Και φυσικά με χαροποίησε αυτό και μου έδωσε κουράγιο και δύναμη ώστε να συνεχίσω την προσπάθεια, έστω και με μηδενικά κέρδη. Αυτό όμως που μου τόνωσε περισσότερο το ηθικό ήταν email και μηνύματα από παλιούς καλούς φίλους και φίλες που αν και λείπω 15 ολόκληρα χρόνια από την Πιερία, 7 στον Πειραιά και 8 στη Γερμανία τελικά δεν με ξέχασαν.




Νίκο, Κώστα, Μαρία, Σπυριδούλα, Ηλία και "Άγνωστε" συνάδελφε, σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για τα καλά σας λόγια και για τη δύναμη που μου δίνετε να συνεχίσω. Ειλικρινά με συγκινήσατε ....




Χάρης Μπαζάκος




Δημοσιογράφος-Εκδότης Katerinipress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !