20 Μαΐου 2022

«ΣΑΡΩΣΕ» μετάλλια ο «ΓΑΣ ΚΑΡΑΤΕ ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ»

Ούτε ένα, ούτε δύο…αλλά 12 μετάλλια απέσπασαν οι αθλητές και αθλήτριες του «ΓΑΣ ΚΑΡΑΤΕ ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ», στο «ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΡΑΤΕ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΩΝ ΖΩΝΩΝ – KARATE OPEN SERIES», που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Μαΐου, στην Ηγουμενίτσα.


 Ο αθλητικός σύλλογος από την Κατερίνη συμμετείχε στο πρωτάθλημα με 10 αθλητές. Επικεφαλής ήταν ο προπονητής των παιδιών Γιάννης Κατσαντώνης ενώ την αποστολή συνόδευσε ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Αμεξιζίδης και ο βοηθός προπονητή Ιωάννης Τσιανάκας.


Η δεκαμελής αποστολή του «ΓΑΣ ΚΑΡΑΤΕ ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ», μετά από μεθοδικές προπονήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, πήρε μέρος στο πρωτάθλημα της Ηγουμενίτσας όπου οι αθλητές του διαγωνίστηκαν τηρώντας αυστηρά τους κανόνες αλλά και τις αρχές του ευ αγωνίζεσθαι. Τα αποτελέσματα δικαίωσαν τους κόπους των παιδιών, προπονητών αλλά και της διοίκησης αφού η αποστολή κατέκτησε 12 μετάλλια και συγκεκριμένα 3 χρυσά, 4 αργυρά και 5 χάλκινα. Για ακόμη μια φορά η Αριάδνη Αμεξιζίδου βρέθηκε στο βάθρο των νικητών με δύο χρυσά μετάλλια σε ΚΑΤΑ και KUMITE ενώ ο Γιώργος Γούτσιος, επίσης κατέκτησε δύο μετάλλια και συγκεκριμένα το αργυρό στο KUMITE και το χάλκινο στο ΚΑΤΑ.


Αναλυτικά τα αποτελέσματα:


Αμεξιζίδου Αριάδνη, χρυσό μετάλλιο ΚΑΤΑ


Αμεξιζίδου Αριάδνη, χρυσό μετάλλιο KUMITE


Μόσχου Βασίλειος, χρυσό μετάλλιο KUMITE


Μποταϊτης Δημήτρης, αργυρό μετάλλιο KUMITE


Μαυρίδης Νικόλαος, αργυρό μετάλλιο KUMITE


Χαντζαρίδης Παύλος, αργυρό μετάλλιο KUMITE


Γούτσιος Γιώργος, αργυρό μετάλλιο KUMITE


Γούτσιος Γιώργος, χάλκινο ΚΑΤΑ


Παπαδοπούλου Χριστίνα, χάλκινο μετάλλιο KUMITE


Κοκράνη Ελισάβετ, χάλκινο μετάλλιο KUMITE


Καστράνης Θάνος, χάλκινο μετάλλιο KUMITE


Δέρη Άννα, χάλκινο KUMITE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !