31 Μαΐου 2022

Ελασσόνα: Έλληνας εργοδότης την εξέδιδε αλλοδαπή για λίγα ευρώ




Συνελήφθη, χθες (30-05-2022) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία, σωματική βλάβη και εξύβριση σε βάρος αλλοδαπής.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία αλλοδαπής σύμφωνα με την οποία, πρώτες πρωινές ώρες της 28-05-2022 ο ημεδαπός υπεύθυνος καταστήματος, όπου εργαζόταν εκμεταλλευόμενος την ανάγκη της για άμεση εξεύρεση χρημάτων, την παρακίνησε και την έπεισε να συνευρεθεί ερωτικά με άνδρες, έναντι χρηματικού ποσού, αποκομίζοντας παράλληλα και ο ίδιος μέρος των χρημάτων.

Επιπρόσθετα, μεταμεσονύχτιες ώρες της 29-05-2022, ο ημεδαπός, μετά από άρνηση της να συνευρεθεί ερωτικά με άλλους άνδρες, τη μετέφερε με αυτοκίνητο σε άγνωστη ερημική αγροτική τοποθεσία και αφού ακινητοποίησε το όχημα, την εξύβρισε και της άσκησε σωματική βία, εξωθώντας την να βγει από το αυτοκίνητο.

Μετά την κινητοποίηση των αστυνομικών ο ημεδαπός εντοπίστηκε χθες (30-05-2022) το πρωί σε κατάστημα στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -2- κινητά τηλέφωνα.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγείται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !