15 Μαΐου 2022

ARLA - Δημήτρης Μάρας: Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις -Καθαρισμοί χαλιών στην Κατερίνη




Η εταιρεία μας προσφέρει τις υπηρεσίες της με υψηλή τεχνογνωσία και επαγγελματισμό από το 1997.

Εδώ και 25 χρόνια, χιλιάδες πελάτες μας εμπιστεύονται τακτικά για τις υπηρεσίες καθαρισμού μας και είμαστε υπερήφανοι για αυτό.



Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1982 με τα τότε πρότυπα της Σουηδικής τεχνολογίας – τεχνογνωσίας – υλικών καθαρισμού. Το 1997 αλλάζει ιδιοκτησιακό καθεστώς υπό τον Μάρα Δημήτριο όπου παραμένει μέχρι και σήμερα.


Παρακολουθώντας τις εξελίξεις στον χώρο του καθαρισμού το 2006 η εταιρεία επένδυσε και δημιούργησε για τον καθαρισμό και την φύλαξη των χαλιών ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 900 τ.μέτρων. Ένα χρόνο αργότερα η εταιρεία επένδυσε σε μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς για τον καθαρισμό χαλιών, κουβερτών, παπλωμάτων δίνοντας έτσι μια άλλη αίσθηση στην ασφάλεια και στην ποιότητα του καθαρισμού.




Το 2009 η εταιρεία προβάλλει μια νέα σουηδική τεχνογνωσία στον καθαρισμό και γυάλισμα των μαρμάρων – αποξυδικών δαπέδων χωρίς σκόνη και χημικές ουσίες, για σπίτια, καταστήματα, εκκλησίες. Το ίδιο έτος, η εταιρεία παρουσιάζει και πάλι μια νέα καινοτομία στον βιοκαθαρισμό στρωμάτων. Τα υλικά καθαρισμού που χρησιμοποιεί η εταιρεία είναι 100% βιοδιασπώμενα. Ακόμη είναι microsplitting, δεν περιέχουν σαπούνια τοξικά και είναι ακίνδυνα για εσάς και το περιβάλλον και τα κατοικίδια.






Επικοινωνία
info@arlagroup.gr




Έδρα
5ο Χλμ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ – ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, Τ.Κ. 60100
Τηλ. 23510 39686




Υποκατάστημα
ΜΑΙΑΝΔΡΟΥ 103, ΕΥΟΣΜΟΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τηλ. 2310 722900


https://cleaning.arlagroup.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !