15 Μαΐου 2022

Αγνό Κατερίνης: Τσουρέκια, κουλουράκια, γλυκίσματα στο 2ο χλμ Κατερίνης-Π. Κεραμιδίου

 



Για πάνω απο 30 χρόνια σας κρατάμε συντροφιά στον καφέ σας.

Η ιδέα ήταν απλή. "Πάρε αυτό που κάνεις καλύτερα και μοιράσου το με τον κόσμο". Με αυτήν ακριβώς την ιδέα ξεκινήσε η εταιρία μας, "Αγνό Κατερίνης", να πλάθει τo τσουρέκι και τα κουλουράκια της στις αρχές της δεκαετίας του '80. Aυτή την ιδέα κληρονομήσαμε απο τους γονείς και τους παππούδες μας και με αυτήν θα πορευτούμε στο μέλλον.
Είστε η αιτία που μεγαλώνουμε.

Η επιτυχημένη πορεία μας στο τσουρέκι και τα βουτήματα, μας ενέπνευσε να επεκτείνουμε τις συνταγές μας. Στις αρχές της δεκαετίας του 2000 προσθέσαμε στο κατάλογό μας και τις πρώτες ποικιλίες πτι-φουρ. Η έμπρακτη αγάπη σας για τα γλυκίσματα μας, μας ώθησε να πειραματιστούμε και να δημιουργήσουμε περισσότερες από 30 ποικιλίες πτι-φουρ και 40 ποικιλίες κουλουριών, με γνώμωνα τις ακόλουθες αξίες:Αγνά υλικά
Ποιότητα
Δεξιοτεχνία
Παράδοση στη γεύση
Εκσυγχρονισμό στην παραγωγή
Δραστηριοποιούμαστε.

Ξεκινήσαμε από το 2011 την παρουσίαση της δουλειάς μας στη διεθνή έκθεση αρτοποιίας-ζαχαροπλαστικής "ΑRTOZA", όπου μας γνώρισαν και γνωρίσαμε, δώσαμε τα χέρια και δημιουργήσαμε εύφορες συνεργασίες. Με ευθύνη και υπερηφάνια για τα προϊόντα μας, συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που αγαπήσαμε. Να παράγουμε νόστιμα, αγνά γλυκίσματα με οικογενειακό χαρακτήρα.

2ο χλμ Κατερίνη-Π. Κεραμιδίου,
τ.κ 60100, Κατερινη.

Τηλέφωνο: +30 23510 20 909

Κινητό: +30 6947 90 80 07

FAX: +30 23510 20 954

E-mail: agnokat@windowslive.com

http://www.agnokat.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !