26 Ιουλίου 2021

Σεφ- Πρώην συνεργάτης του Katerinipress μαγείρεψε για τον Πρίγκιπα Χάρι, τον Πούτιν και τον Τραμπ !


Ο Νίκος Κουλούσιας , πρώην συνεργάτης του Katerinipress με τη στήλη ΜΑΜ και ΝΑΝΙ διαπρέπει τα τελευταία χρόνια τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό. Διαβάστε τη συνεντευξή του στην εφημερίδα Ροδιακή που δημοσιεύτηκε πριν από λίγους μήνες.



Ο μοναδικός Έλληνας σεφ που μαγείρεψε στον βασιλικό γάμο του Χάρι και της Μέγκαν, με μεγάλη γαστρονομική εμπειρία σε διάφορες χώρες του κόσμου, ο Νίκος Κουλούσιας, αποφάσισε να μετακομίσει μόνιμα εδώ και περίπου έναν χρόνο στο νησί της Λέρου και βρέθηκε για λίγες ημέρες στη Ρόδο όπου μίλησε στη «Ροδιακή» για την εμπειρία του.

Ο διάσημος σεφ, στα 38 του χρόνια έχει ήδη μια μεγάλη εμπειρία στον κόσμο της γαστρονομίας, ενώ έχουν «φάει από τα χέρια του», πέρα από τη βασιλική οικογένεια, ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο Ντόναλντ Τραμπ και όχι μόνο. Ο ίδιος, μεταλαμπαδεύει το ταλέντο του σε διάφορα event που πραγματοποιεί ανά τον κόσμο, με μόνιμη βάση του τη Λέρο γιατί, όπως ο ίδιος δηλώνει, «θέλω πράγματα που δεν έχω μπροστά στα πόδια μου, να τα βρω και να τα φέρω στα πόδια μου», απαρνούμενος με αυτόν τον τρόπο τα κοσμικά.
Σύντομα θα κυκλοφορήσει βιβλίο με μια μικρή αυτοβιογραφία του, ένα βιβλίο που όποιος το διαβάσει, θα μπορεί να «ταξιδέψει» στα παιδικά του χρόνια, ξυπνώντας του μνήμες από τα φαγητά της μαμάς και της γιαγιάς του.

Πώς είναι να μαγειρεύεις για έναν βασιλικό γάμο;
Ήταν μια μοναδική εμπειρία, με μεγάλες απαιτήσεις. Όλα έπρεπε να είναι στην ώρα τους, δεν μπορούσαμε να επιτρέψουμε κανένα λάθος, οι μερίδες να φανταστείς ότι ήταν μετρημένες για το κάθε άτομο, ήταν πάρα πολύ αυστηροί με τη «φύρα» ουσιαστικά και φυσικά όλα έπρεπε να πάνε με βάση το πρωτόκολλο. Ήταν μια μοναδική εμπειρία για όλους μας, γιατί ένα τέτοιο σέρβις που κάναμε δεν το είχαμε ξαναζήσει ούτε εμείς που ήμασταν 24 άτομα και δουλεύαμε σε διάφορα εστιατόρια και ξενοδοχεία. Δεν πιστεύω πως θα υπάρξει δεύτερη ευκαιρία για να το ξαναζήσουμε αυτό κάπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !