1 Φεβρουαρίου 2024

"Με τις υγείες μας και καλως τα δεχθήκαμε.....Μετα από τέσσερα χρονια ποιος θα το θυμάται;'"




Με τις υγείες μας και καλως τα δεχθήκαμε

Αν υποστηρίζεις μια αντιλαϊκή πολιτική και θελεις να φορολογήσεις το λαο καν’ το μόλις πάρεις τις εκλογές .

Μετα από τέσσερα χρονια ποιος θα το θυμάται;

Τα ίδια έκανε και ο προηγούμενος δήμαρχος με τις ιδιες δικαιολογίες «της καμένης γης». Σκυταλοδρομία της ίδιας ομάδας, απλώς άλλαξαν οι ρόλοι των αθλητων, ο ένας σταμάτησε , ο άλλος συνεχίζει προς το ίδιο αντιλαϊκο τέρμα.

Ετσι η νέα δημοτική αρχη , πριν ακόμα στεγνώσει η μελάνη των υπογραφών της ορκομωσιας και μετα την προεκλογική απόκρυψη των προθέσεών της από το λαο, αύξησε τα τελη άρδευσης κατά 25% τα τελη καθαριότητας και φωτισμού κατά 20% και της άδειας χρήσης λαϊκών αγορών κατά 16%.

Λοιπόν τέρμα οι ανέξοδες προεκλογικές υποσχέσεις και το βερεσέ, ήρθε η ωρα να πληρωθούν οι λογαριασμοί.

…ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ

Από την άλλη έχουμε τον κομμουνιστή δήμαρχο της Καισαριανής που προπηλακίστηκε από τα ΜΑΤ που εστειλε η κυβέρνηση της ΝΔ, για μία ακόμη φορά, για να πετάξουν εξω από το σπιτι της την Ιωάννα Κολοβού , θυμα των αρπακτικών τραπεζιτών. Ο δήμαρχος πηγε για συμπαράσταση.

Εχουμε και τον κομμουνιστή δήμαρχο Πατρας, στο δήμο του οποίου έγινε η μεγαλύτερη μείωση ανταποδοτικών τελών στην Ελλάδα, ενώ έχει το πιο φθηνό νερό στη χώρα και μείωση κατά 60% των τελών κατάληψης κοινόχρηστων χώρων σε μικροεπαγγελματίες.

Είναι ο μοναδικός δήμος που διαμόρφωσε ξεχωριστό αυξημένο συντελεστή για τις επιχειρήσεις μεγάλης κερδοφορίας.

Δημιούργησε δωρεάν δημοτικούς χώρους στάθμευσης χιλιάδων θέσεων και δωρεάν μεταφορά με λεωφορείο, από και προς το κέντρο.

Κατάργησε τα τροφεία στους βρεφονηπιακούς σταθμούς για εισόδημα μέχρι 25.000 ευρώ.

Μοναδικός Δήμος σε όλη την Ελλάδα που το σύνολο των σχολικών καθαριστριών το προσλαμβάνει με πλήρες ωράριο εργασίας και όχι με 3ωρα και 4ωρα.

Τα πράγματα είναι απλά.

Διαλέγετε και παίρνετε…




ΚΟΒ ΣΤΑΘΜΟΥ-ΧΗΡΑΔΙΚΑ του Κ.Κ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !