13 Νοεμβρίου 2023

"Παντού τα ίδια βρωμιάρη κάτοικε της πόλης!"


του Παύλου Νεκτάριου Παπαδόπουλου

Έχουμε αναφέρει οτι υπάρχει μία μικρή ομάδα εθελοντών στα Γιαννιτσά, που κατά τακτά χρονικά διαστήματα πραγματοποιεί καθαρισμούς από σκουπίδια, τόσο σε περιοχές εντός πόλης, όσο και πέριξ αυτής.

Οι διαπιστώσεις της ομάδας, της επικεφαλής της (Γεωργία Κουτούδη) και φυσικά όσων έχουν μια κάποια συνείδηση, είναι αυστηρές, καθώς είναι η πρώτη φορά που εκφράζουν τόσο έντονα την αγανάκτηση τους.





"Παντού η ίδια κατάσταση, στο δρόμο για το Lidl, στον συνοικισμό, στο στρατόπεδο Καψάλη, απέναντι από το 3ο ΓΕΛ και γενικά σε όλα τα Γιαννιτσά. Βρομιάρη κάτοικε Γιαννιτσών και περιχώρων!", αναγκάστηκε να γράψει η κ. Κουτούδη, έχοντας δει καταστάσεις...χάους σε διάφορες περιοχές. Και όταν ένα φαινόμενο επαναλαμβάνεται, παύει να είναι σύμπτωση, άρα είναι "κανόνας".

"Στο ίδιο ύφος σημειώνει οτι "δεν θα σε σώσει καμιά δημαρχία και καμιά δημοτική Αρχή, όταν πετάς τα μπάζα σου όπου σε βολεύει, όταν αδιαφορείς, όταν δεν καθαρίζεις μπροστά από το σπίτι σου ή το μαγαζί σου, όταν αφήνεις τα σκουπίδια σου έξω από τον κάδο, γιατί βαριέσαι να περπατήσεις 10 μέτρα και έχεις την απαίτηση το προσωπικό καθαριότητας να μαζεύει τις βρομιές σου.

Αλλά πρώτα από όλους φταις εσύ γονιέ και εκπαιδευτικέ, που δεν έμαθες στα παιδιά σου και στους μαθητές σου να σέβονται το περιβάλλον και τους δημόσιους χώρους.

Είμαστε 5-6 άτομα που καθαρίζουμε και είσαστε χιλιάδες στην αντίθετη μεριά, μαντέψτε ποιος θα κερδίσει...".

Απολαύστε...εμάς, τους ίδιους, τον καθρέφτη μας λοιπόν:




https://www.pellanews.gr/
1-sfrXv.jpg
screenshot-16-l22ig.png
3-yLLk9.jpg
5-AxBa4.jpg
screenshot-17-d6KFr.png

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !