13 Νοεμβρίου 2023

Φωτοβολταϊκά σε υψόμετρο 2648 μέτρα στο καταφύγιο «Κάκαλος» στον Όλυμπο





To ρεζερβουάρ του ηλεκτρικού σας αυτοκινήτου έχει φορτιστεί από την ενέργεια του ήλιου. Τα ηλιακά πάνελς που έχει τοποθετήσει στο ενεργειακό σκέπαστρο του γκαράζ σας η εταιρεία ΗΛΙΑΤΟΡΑΣ φωτοβολταϊκά, έχουν συγκεντρώσει την απαραίτητη ενέργεια. Δεν έχετε παρά να φορτίσετε το αυτοκίνητό σας στον φορτιστή της ελληνικής εταιρείας MC Chargers, που κατασκευάζει και τοποθετεί φορτιστές σε οικίες, εργασιακούς χώρους, δρόμους, δημόσια κτίρια κ.ά. Αντίστοιχους τέτοιους φορτιστές θα βρείτε πολλούς στη διάρκεια της διαδρομής τους.

Φέτος, είναι η πρώτη χρονιά που δεν θα ανησυχήσετε για τις τιμές πετρελαίου ή φυσικού αερίου. Ο ήλιος είναι πάντα εδώ. Στις επιφάνειες του μπαλκονιού σας, την σκεπή του σπιτιού σας, τις πέργκολες του κήπου… Τα κομψά φωτοβολταϊκά της εταιρείας ΗΛΙΑΤΟΡΑΣ προσδίδουν με το design τους στην αισθητική του χώρου, αλλά κυρίως μετατρέπουν τον ήλιο σε ενέργεια , ενώ επιπλέον με τη διαδικασία net metering την αποθηκεύουν ώστε να χρησιμοποιείται όποτε τη χρειάζεστε. Εσείς δεν θα ανησυχήσετε για τίποτε. Είστε ένας από τους πελάτες της εταιρείας ΗΛΙΑΤΟΡΑΣ και απολαμβάνετε φθηνή φιλική στο περιβάλλον ενέργεια, άψογο εξειδικευμένο service εξυπηρέτησης, ασφάλεια και υποστήριξη όποτε τη χρειάζεστε.

Η εταιρεία ΗΛΙΑΤΟΡΑΣ φωτοβολταϊκά διαθέτει 16 εξειδικευμένα συνεργεία σε όλη την Ελλάδα που αναλαμβάνουν τη μελέτη και τον σχεδιασμό, το net metering, την ηλεκτρονική εγκατάσταση και τη συντήρηση του ενεργειακού σας συστήματος. Σε συνεργασία με μεγάλη εταιρεία της Ευρώπης δίνει πλέον τη δυνατότητα αποθήκευσης της ενέργειας ακόμη και σε μεγάλης κλίμακας έργα!

Η φωτογράφηση του χώρου τοποθέτησης γίνεται με τις εφαρμογές της σύγχρονης τεχνολογίας και συγκεκριμένα με τη χρήση drones. Ακολουθεί 3D σχεδιασμός με οπτικοακουστικά συστήματα. Για τις ανάγκες των πελατών χρησιμοποιούνται όλα τα σύγχρονα μέσα, ενώ το εξειδικευμένο προσωπικό αναλαμβάνει ακόμη και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις εγκατάστασης.

«Αποστολή μας ένα καλύτερο, καθαρότερο και ενεργειακά αποδοτικό περιβάλλον»

Η εγκατάσταση γεννήτριας με την υποστήριξη φωτοβολταϊκού συστήματος 5Kw (pv) σε υψόμετρο 2648 μέτρα στο καταφύγιο «Κάκαλος» στον Όλυμπο, ήταν μια σημαντική πρόκληση για την ομάδα της εταιρείας «ΗΛΙΑΤΟΡΑΣ Φωτοβολταϊκά» που απέδειξε ότι με την κατάλληλη υποδομή και το ανθρώπινο δυναμικό η ενέργεια από τον ήλιο φτάνει παντού!

Εκτός από αυτό το απαιτητικό project, εκατοντάδες ακόμη εταιρείες αλλά και οικίες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας ωφελήθηκαν από τα πλεονεκτήματα της βιώσιμης ανάπτυξης και τις υπηρεσίες της εταιρείας ΗΛΙΑΤΟΡΑΣ φωτοβολταϊκά.

Η εγκατάσταση μικρών και μεγαλύτερων φωτοβολταϊκών πάρκων στην Κεντρική και Δυτική Ελλάδα, την Θράκη αλλά και την Αττική, η τοποθέτηση φωτοβολταϊκών σε γκαράζ, βεράντες, σκεπές κάθε τύπου, ανέδειξαν όχι μόνο την εμπειρία , την οργάνωση και την αποτελεσματικότητα, αλλά και τις ισχυρές συνεργασίες της εταιρείας με ισχυρά ονόματα Bisol, Luxor φωτοβολταϊκά panels , kostal inverters κ.ά

Η εταιρεία έχει ως αποστολή της να εξασφαλίζει για τους πελάτες και συνεργάτες της ένα καθαρότερο και ενεργειακά αποδοτικό περιβάλλον, γεγονός που επιβεβαιώνεται από τις σημαντικές εταιρείες της χώρας που εμπιστεύτηκαν στον ΗΛΙΑΤΟΡΑ την ενεργειακή τους αυτονομία. Μερικά μόνο από τα project της είναι:

Εγκατάσταση Φωτοβολταϊκού Σταθμού 150 Kw Κ&Ν Ευθυμιάδης Μ.ΑΒΕΕ στο Μαρκόπουλο Αττικής


Εγκατάσταση Φωτοβολταϊκού Σταθμού 400 Kw K&Ν Ευθυμιάδης στη Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης


Εγκατάσταση 350 Kw στην Velta Labs for Life


Εγκατάσταση Φωτοβολταϊκού Σταθμού 500 Kw στην Κοζάνη


Εγκατάσταση 400 Kw NetMetering στην εταιρεία Doppler


Εγκατάσταση 400 Kw Net Metering στη ΒΙΠΕΘ Σίνδου


Εγκατάσταση 500 Kw σε Εκπαιδευτήρια στην Αττική


Φωτοβολταϊκό σύστημα 65 Kw στην Αθήνα


Φωτοβολταϊκό Σύστημα 100 Kw στην εταιρεία Ι&Α Γιαννίρης ΑΕ


Εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων 500 kW στη Θεσσαλονίκη στην εταιρεία Κυριακίδης Glass ΑΒΕΕ


Εγκατάσταση 1 Mw στον Όμιλο Πέτσας ΑΕ DIMAS SA (μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κλάδο)


Εγκατάσταση 2MW στη Χαλκίδα στην εταιρεία Βασιλείου ΑΕ Vasglass SA


Φωτοβολταϊκό σύστημα 55 Kw net metering Drive Hellas A.E στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.


Φωτοβολταϊκό Σύστημα 10 Kw Net metering και μπαταρία Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκη.


Φωτοβολταϊκό Σύστημα 15 Kw στην περιοχή της Θεσσαλονίκης


Εγκατάσταση 18 Kw Net Metering στη Θεσσαλονίκη


Εγκατάσταση10 Kw στη Θεσσαλονίκη


Net metering 10 Kw στην Καρδία Θεσσαλονίκης με 10 Kwhrs για αποθήκευση


Ενεργειακό σκέπαστρο 10 Kw στην περιοχή της Θεσσαλονίκης


Φωτοβολταϊκοί σταθμοί 500 Kw σε Ημαθία και Λαμία


Ενεργειακό parking 20 Kw στην Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου


Εγκατάσταση 5Kw στη Βέροια και 5 Kwhrs για αποθήκευση

Ηλιακά panel σαν…έργα τέχνης

Τα φωτοβολταϊκά panels δεν είναι μόνο πηγή ενέργειας, αλλά και αναπόσπαστο κομμάτι της αισθητικής κατοικιών, γραφείων, ξενοδοχείων, βιομηχανικών εγκαταστάσεων.

Κυψέλες που γίνονται ένα με την κεραμοσκεπή των γραφικών σπιτιών ή φυσική συνέχεια του φυλλώματος των δέντρων, φωτοβολταϊκά που τοποθετούνται ακόμη και σε μπαλκόνια δημιουργώντας μια νέα αισθητική άποψη, φωτοβολταϊκά με φωτοδιαπερατότητα που ξεκινά από 10 έως και 60% που δημιουργούν ενέργεια αλλά και σκίαση. Οι κυψέλες τοποθετούνται ανάλογα με τις ανάγκες και επιθυμίες των πελατών και παράγουν ενέργεια από 150Watt έως 700 Watt ανα πάνελ.

Αυτές ακριβώς τις προδιαγραφές με πολύ ανταγωνιστικές τιμές και υποστήριξη προσφέρουν τα φωτοβολταϊκά που αντιπροσωπεύει η εταιρεία ΗΛΙΑΤΟΡΑΣ, προερχόμενα από επώνυμα εργοστάσια κυρίως της Ευρώπης (Γερμανία, Σλοβενία, Ιταλία)

Σε ετήσια βάση η εταιρεία επενδύει το 14% του τζίρου της στην καινοτομία , ενώ έχει συνάψει εταιρικές συνεργασίες και αντιπροσωπεύει κατ’ αποκλειστικότητα φωτοβολταϊκά panel προσόψεων σε χρώματα (Λευκό & Terracotta) ακόμα και σε εικόνα «μαρμάρου» ή τοιχοποιίας με τούβλα! Τα υψηλής αισθητικής προϊόντα της έχουν τοποθετηθεί σε ξενοδοχειακές μονάδες στη Μύκονο και αλλού προσφέροντας ενεργειακές λύσεις καλαίσθητες, οικονομικές και φιλικές στο περιβάλλον.

https://iliatoras.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !