3 Οκτωβρίου 2023

Αήθης και ανήθικη δημοσίευση του lefteria για τον Νίκο Κατανά -Αφοπλιστική η απάντησή του




Γράφει ο Χάρης Μπαζάκος 

Η "δίψα" για αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό της Κατερίνης έχει αναγκάσει μερικούς να πράττουν και να ενεργούν εντελώς λάθος. Οι κατηγορίες του δημοσιεύματος, αήθεις και ανήθικες, χωρίς ουσιαστικές αποδείξεις προσβάλλουν και τον δημοσιογραφικό κόσμο της Κατερίνης. Παλαιότερα δεν υπήρχαν αυτά. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το lefteria δεν αποδεικνύουν τίποτα. Αντιθέτως, πολύ εύκολα μπορεί κάποιος να καταλάβει, αρκεί να μπορεί να χρησιμοποιεί τη λογική και το μυαλό του, ότι ο Νίκος Κατανάς με την κίνηση αυτή θα μπορούσε να μεταφέρει τα προϊόντα σε αναξιοπαθούντες  συμπολίτες μας. Διαβάστε την ανάρτησή του.


"Καλά που είχαν αναμμένο τον ανεμιστήρα για τη λάσπη. Ήρθε η λασπη που περιμένανε.
Λοιπόν κύριοι για να τελειώνουμε
Όπως σε κάθε διανομή τροφίμων έτσι και στη συγκεκριμένη πολλούς ανθρώπους που δεν δύνανται να έρθουν να παραλάβουν τα πράγματα τα παραλαμβάνω εγώ και τους κάνω κατ´οίκον διανομή .Άλλωστε όλοι μπορούν να το επιβεβαιώσουν.
Επίσης τα νωπά (κρεατα κτλ ) που περισσεύουν τα λαμβάνει η εκκλησία για το συσσίτιο.
Άλλες φορές τα παραλαμβάνει από το χώρο της διανομής και άλλες τα μεταφέρω εγώ.Κάτι που επίσης μπορεί να επιβεβαιωθεί από τις σημερινές μου επαφές με τους αρμόδιους ιερείς .
Να σας ενημερώσω κύριοι για να μη μπαίνετε στον κόπο να κρύβεστε ότι αύριο το πρωί θα είμαι πάλι εκεί αφού δεν τελείωσα . Μπορείτε να έρθετε να βγάλετε φωτογραφίες με την άνεση σας.
Όσο για το νομικό κομμάτι του θέματος να είστε βέβαιοι ότι ο εισαγγελέας θα λάβει όλα τα ονόματα των ωφελούμενων που τους γίνεται κατ´οικον διανομή κατά τη διαδικασία της μήνυσης που θα υποβάλλω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !