21 Σεπτεμβρίου 2023

"Η Κατερίνη έγινε ορατή......Δημιουργήσαμε Αντιδημαρχία Τουρισμού "




Δημιουργήσαμε Αντιδημαρχία Τουρισμού και Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Κατερίνης. Ο δήμος για πρώτη φορά απέκτησε ειδική συμβουλευτική στον στρατηγικό σχεδιασμό για την τουριστική προβολή του τόπου μας.
Εγκαινιάσαμε το «Γαστρονομικό Φεστιβάλ του Βουνού και του Δάσους» στα Πιέρια Όρη με στόχο την ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας , την ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας και την ένταξη του προορισμού στον γαστρονομικό τουριστικό χάρτη της χώρας.
Θεσμός που έρχεται για να μείνει στην διάρκεια του καλοκαιριού από το experienceKaterini, με τον τίτλο “THEROS” αποτελεί το απόλυτο καλοκαιρινό event στις όμορφες παραλίες της Κατερίνης.
Υλοποιήσαμε σε συνεργασία με την βραβευμένη φωτογραφική ομάδα GR GREEK INSTAGRAMERS EVENTS*, το project #My_Katerini. 20 μέλη της ομάδας επισκέφθηκαν, φιλοξενήθηκαν και περιηγήθηκαν στον αστικό ιστό και στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου Κατερίνης. Φωτογράφισαν και ανέδειξαν τις ομορφιές του Δήμου Κατερίνης στα πολυπληθή ινσταγκραμικά προφίλ τους.
Διακριθήκαμε με χρυσό βραβείο από τα ελληνικά TOURISM AWARDS 2022στην κατηγορία ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !