21 Σεπτεμβρίου 2023

Πολύ μεγάλη συγκέντρωση του Βαγγέλη Γερολιόλιου στον πεζόδρομο του Δίου
Στον κατάμεστο από κόσμο πεζόδρομο του Δίου μίλησε το βράδυ της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου 2023 ο υποψήφιος δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Βαγγέλης Γερολιόλιος.


Ο Βαγγέλης Γερολιόλιος παρουσίασε τα έργα και τις κοστολογημένες του προτάσεις για την επόμενη περίοδο. Αγροτική και αστική οδοποιία, αναβάθμιση του δικτύου άρδευσης, δράσεις που αφορούν στις υποδομές των αρχαιολογικών χώρων, είναι, μεταξύ άλλων, αυτά που παρουσιάστηκαν. Αναφέρθηκε επίσης στη μελέτη που ετοιμάζεται με τη συνδρομή της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας για την αντιπλημμυρική προστασία, καθώς και στα έργα που υλόποιεί το υπουργείο Πολιτισμού στον αρχαιολογικό χώρο του Δίου.


Στην ομιλία του τόνισε ότι «οφείλουμε να αναδείξουμε περαιτέρω το ιστορικό και πολιτιστικό αυτό φορτίο, που φέρει η Κοινότητα του Δίου. Χρέος μας η ανάδειξη της παρακαταθήκης που μας άφησε ο αείμνηστος καθηγητής Δημήτρης Παντερμαλής».


Η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των υποψηφίων τοπικών και δημοτικών συμβούλων που απαρτίζει το ψηφοδέλτιο της ΣΥΝΘΕΣΗΣ στην κοινότητα του Δίου, στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !