1 Σεπτεμβρίου 2023

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ «ΒΕΝΙΑΜΙΝ»Την πρωτοβουλία του ΒΕΝΙΑΜΙΝ για τη διοργάνωση μιας μεγάλης επετειακής συναυλίας για τα 30 χρόνια προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο, στήριξε από την πρώτη στιγμή ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου και ο Πρόεδρος Γρηγόρης Παπαχρήστος. Η συναυλία - αφιέρωμα στην ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ, εντάσσεται στο πρόγραμμα του 52ου Φεστιβάλ Ολύμπου και τελεί υπό την αιγίδα του Φεστιβάλ Ολύμπου.

Στην τελική ευθεία για την αυριανή συναυλία, ο Πρόεδρος του ΒΕΝΙΑΜΙΝ Άρης Πετρίδης και ο Πρόεδρος του ΟΡΦΕΟ Γρηγόρης Παπαχρήστος πραγματοποίησαν συνάντηση εργασίας. «Θέλω και δημόσια να απευθύνω ένα εγκάρδιο ευχαριστώ στον Οργανισμό Φεστιβάλ Ολύμπου και ιδιαίτερα στον πρόεδρο Γρηγόρη Παπαχρήστο γιατί αγκάλιασε την πρωτοβουλία και τη στήριξε σε όλα τα επίπεδα. Αύριο, 2 Σεπτεμβρίου, σας περιμένουμε στο χώρο του αρχαίου θεάτρου Δίου για μια συναυλιακή εμπειρία έξω από τα καθιερωμένα», δήλωσε ο κ. Πετρίδης.

«Είναι τιμή μας να συμμετέχουμε σ’ αυτή την πρωτοβουλία του Συλλόγου Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ στηρίζοντας το κοινωνικό τους έργο για το οποίο και τους συγχαίρω. Όπως είναι γνωστό, η Γενική Διάσκεψη της Επιτροπής της UNESCO ενέταξε στον κατάλογο συνεορτασμού επετείων της UNESCO για το 2023, τον εορτασμό των 100 ετών από τη γέννηση της Μαρίας Κάλλας. Η συναυλία του Σαββάτου είναι μοναδική στο είδος της καθώς στο χώρο του αρχαίου θεάτρου θα παρουσιαστεί συναυλιακή όπερα και ταυτόχρονα στο δεύτερο μέρος θα ακουστεί το εμβληματικό έργο του Μίκη Θεοδωράκη, Άξιον Εστί», δήλωσε ο κ. Παπαχρήστος.

Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ / ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΟΥ /2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ / ΩΡΑ: 21:00

Εισιτήριο: €12 (γενική είσοδος), €10 (προπώληση), €8 (πολύτεκνοι, άνεργοι, φοιτητές, μαθητές), δωρεάν παιδιά έως 10 ετών

Τα έσοδα θα διατεθούν στο σύλλογο ΒΕΝΙΑΜΙΝ για την απόκτηση ιδιόκτητου χώρου και τη λειτουργία Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Παιδιών και στήριξης της οικογένειας (ΚΗΦ).

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ:

Γιούλη Καραγκούνη, σοπράνο

Πάρις Τσενίκογλου, Πιανίστας

Κώστας Καψάλης, λαϊκός ερμηνευτής

Αθανάσιος Μπατάλας, Βαρύτονος

Κώστας Μυστακίδης, Αναγνώσματα

Τη συναυλία πλαισιώνουν: παιδική χορωδία, η χορωδία και ορχήστρα της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης, η μικτή χορωδία του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών, κλιμάκιο της ορχήστρας musicart του Νέου Ωδείου Κοζάνης (διδασκαλία Μαρία Καραγιάννη).

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Ευθύμης Μαυρίδης

Παρουσίαση: «ΤΑ ΚΟΖΙΑ» του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης 95,3 fm, Χριστίνα Σιδηροπούλου και Μιχάλης Βασιλειάδης.

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:

ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΙΤΡΟΥΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ - ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ - ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Βιβλιοπωλείο «ΜΑΤΙ» Κατερίνη Πιερίας, Αβέρωφ 4 (2351031275)


Βιβλιοπωλείο «ΝΕΣΤΩΡ» Κατερίνη Πιερίας, Κανάρη 5 (2351036024)


Βιβλιοπωλείο «1900» Κατερίνη Πιερίας, Βασιλείου Β. 2 (2351028900)


Βιβλιοπωλείο «ΣΑΒΒΙΔΗΣ» Κατερίνη Πιερίας, Μ. Αλεξάνδρου 47 (2351029380)


Τουριστικό κατάστημα « I love Olympos –ΚΑΨΑΛΗΣ», Αγ. Νικολάου 24 Λιτόχωρο Πιερίας (2352083400)


«Το Βιβλιοπωλείο» ΑΜΑΝΑΤΗΣ, Πλαταμώνας Πιερίας (2352042606)

Τα εισιτήρια που διατίθενται σε μειωμένη τιμή προπώλησης, πωλούνται μέχρι και το μεσημέρι της ίδιας ημέρας της παράστασης. Τα σημεία προπώλησης δε δέχονται χρηματικές συναλλαγές μέσω POS (χρήση τραπεζικής κάρτας), μόνο μετρητά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !