30 Σεπτεμβρίου 2023

Αιγινιακός - Αναγέννηση Κολινδρού 2 -0



Του Γιώργου Καρανικόλα
Ο Αιγινιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο διαδημοτικό ντέρμπι της Βόρειας Πιερίας, επικρατώντας πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ ( 2-0 ), της Αναγεννης Κολινδρου στο κατάμεστο από φιλάθλους Δημοτικό γήπεδο Αιγινίου "Γιάννης Παραλυκίδης" .
Οι γηπεδούχοι αν και έπαιζαν με παίκτη λιγότερο για 45' ( από το 37' έως το 82' ), λόγω αποβολής του Γιαζιτζογλου στο 37' με κόκκινη κάρτα, διότι στέρησε προφανή ευκαιρία στην Αναγέννηση για επίτευξη τέρματος, εν τούτοις ήταν ανώτεροι και με πρωταγωνιστή το Βασίλη Χατζηδίμπα πήραν δίκαια τη νίκη στην επανάληψη, αφού σπατάλησαν πολλές ευκαιρίες για ένα μεγαλύτερο τελικό αποτέλεσμα.
Στο 82' αποκαταστάθηκαν οι ισορροπίες, όταν αντίκρυσε την δεύτερη κίτρινη του
ρέφερυ ο Ν. Κίτσα του Κολινδρού, γιατί ανέκοψε υποσχόμενη επίθεση του Αιγινιακού .
Ο Ραφαήλ Παρδάλης έχασε σε τρείς περιπτώσεις ( 22', 49' και
78' ), σπουδαίες ευκαιρίες για την διεύρυνση του τελικού αποτελέσματος .
Η Αναγέννηση προσπάθησε για κάτι καλό, με αμυντική τακτική αλλά δεν τα κατάφερε, απέναντι στον ψυχωμενο συγκρότημα του Γιώργου Ντάμτσιου .
Ο γκολκίπερ Γ. Μυλωνάς περιόρισε την έκταση της ήττας των "τσακαλιών", με την εντυπωσιακή του παρουσία στο μάτς .
Στο 58' ο ο Καρτσαμπάς σεντραρε εξαιρετικά από τα δεξιά και ο Βασίλης Χατζηδίμπας, πηδώντας ψηλότερα από τον τερματοφύλακα Μυλωνά με άπιαστη κεφαλιά έλυσε τον "γόρδιο δεσμό" , μέσα σε ξέφρενους πανυγηρισμούς, κάνοντας το 1-0 .
Στο 73 πάλι ο Χατζηδίμπας μπήκε θαυμάσια μέσα στην περιοχή των φιλοξενουμένων και έκανε "σέντρα ξυράφι", παράλληλα με το τέρμα και ο Καραγκιοζόπουλος στην προσπάθεια να αποκρούσει έστειλε κατά λάθος τη μπαλλα στα δίχτυα της ομάδας του, για να γίνει με αυτογκόλ το 2 - 0 .
Διαιτητής ο Γιώργος Ασλανίδης και βοηθοί Διαιτητές οι κ.κ. Αδαμόπουλος και Σαλτσίδης .
Οι συνθέσεις :
Αιγινιακός ( Γιώργος Ντάμτσιος ) :
Μαλέσιος, Κακατάτσιος στο 46' Καρτσαμπάς, Δαραής, Μπουρανής, Γιαζιτζόγλου, Χατζηδίμπας στο 75' Αβραάμ, Τσολακίδης στο 65' Κόλα, Σαββίδης στο 86' Παπαδόπουλος Σ., Κοσμίδης, Παρδάλης στο 86' Τοπαλίδης, Καπετάνος, Χατζηδίμπας .
Αναγέννηση ( Γιώργος Μαντζούρακης ) :
Μυλωνάς, Σεραφειμίδης Β., στο 70' Καργκιοζόπουλος, Τσιάμης στο 85' Σεραφειμίδης Γ., , Κίτσα Ν., Παρσόπουλος Ε., Ντουμιρσάι στο 85' Πάσχος , Κίτσα Γ. στο 85' Γλυκός Λουτζανιώτης στο 60' Μελιόπουλος , Παναγιωτίδης, Μπουρδάνος, Παρσολόπουλος Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !