6 Αυγούστου 2023

Αδιανόητο ! Έκλεψαν τμήμα του διαδρόμου του Seatrac στην Παραλία ΚατερίνηςΆμεση ήταν η αντίδραση του Δήμου Κατερίνης σε κλοπή τμήματος του Seatrac για ΑΜΕΑ στην Παραλία Κατερίνης. Τόσο εθελοντές όσο και ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Κυριακίδης έσπευσαν στο σημείο και τοποθέτησαν εκ νέου διάδρομο για τις ανάγκες των ΑΜΕΑ συμπολιτών μας. Από την πλευρά της η Αντιδήμαρχος Μαρία Τερζίδου έγραψε στο facebook:

"Μα ήθελα να ήξερα... τί ψυχή θα "παραδώσετε" όποιοι και αν είστε.
Σήμερα το πρωί διαπιστώθηκε ότι το τελευταίο τμήμα του ξύλινου διαδρόμου που καταλήγει στο #Seatrac και πάνω στον οποίο κινούνται τα αμαξίδια για να μπορούν να έχουν πρόσβαση τα ΑμεΑ στο μηχανισμό και στη θάλασσα, εκλάπη!
Είναι θλιβερό, είναι απογοητευτικό και συνάμα ντροπιαστικό για το επίπεδο ατομικής ευθύνης που μας διέπει ως κοινωνία.
Γιωργος Κυριακιδης έσπευσες να βοηθήσεις και ευχαριστώ & μπράβο εκ μέρους των χρηστών Seatrac.
Η κλοπή διαπιστώθηκε από την εθελόντρια Λένα Γεωργούλη που επιθεωρεί αθόρυβα μαζί μας και υποστηρίζει εδώ και 3 χρόνια την αδιάκοπη λειτουργία των Seatrac.
Η ομάδα των εθελοντών μεγαλώνει διαρκώς γιατί έχει γίνει κατανοητή από ανθρώπους με ενσυναίσθηση, η ανάγκη απόκρουσης κακών συμπεριφορών.
Τελικά σήμερα, γιορτινή Κυριακή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, οι κακίες συνεχίζονται αλλά και εμείς συνεχίζουμε το ουσιαστικό έργο μας.
Ευχαριστώ όλους τους εθελοντές και όποιον σκύβει με ανθρωπιά πάνω στη χρησιμότητα και ασφάλεια των Seatrac.Μαρία Τερζίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !