6 Αυγούστου 2023

Τεχνικός χτυπήθηκε από το ρεύμα στο γήπεδο του Νέου Κεραμιδίου -Σώθηκε χάρη στο ΕΚΑΒ Κατερίνης




Η άμεση επέμβαση ΕΚΑΒ και γιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης ήταν κάτι παραπάνω από κομβικής σημασίας, καθώς σώθηκε η ζωή ενός τεχνικού που χτυπήθηκε από ρεύμα την ώρα που εργαζόταν στο γήπεδο του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου.

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου:
«Ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου ευχαριστεί δημόσια το προσωπικό του ΕΚΑΒ και του Γ.Ν.Κατερίνης για την συμβολή τους στην ευτυχή κατάληξη στην περιπέτεια της υγείας του Μιχάλη Χατζηευσταθιου, μετα από ένα τραγικό και απειλητικό για τη ζωή του συμβάν.

Ευχαριστούμε το προσωπικό του ΕΚΑΒ, για την άμεση παρέμβαση του στο χώρο του συμβάντος, καθώς και το προσωπικό του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Γ.Ν.Κατερίνης, το οποίο με την άρτια οργάνωση του αντιμετώπισε άμεσα και αποτελεσματικά το περιστατικό συμβάλλοντας στην μετέπειτα καλή εξέλιξη του.

Ιδιαίτερα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας για την εξαίρετη περίθαλψη, νοσηλεία και διαχείριση του περιστατικού καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες.

Τέλος, θερμές ευχαριστίες στο φροντιστή της ομάδας, τον Στέλιο Καπλάνογλου, για την άμεση και καθοριστική παρέμβαση του χορηγώντας τις πρώτες βοήθειες στο χώρο του ατυχήματος».

πηγη: mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !