20 Αυγούστου 2023

DRIVE RENT A CAR σε Πιερία, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική




Η Drive A.E. συγκροτήθηκε το 1992 και πλαισιώθηκε από στελέχη με μεγάλη και πολυετή πείρα στο χώρο των ενοικιάσεων αυτοκινήτων. Εφόδιά της, η εμπειρία στο χώρο του αυτοκινήτου και ο προσανατολισμός για προσιτές αλλά και ποιοτικές υπηρεσίες. Σήμερα η εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο στόλο αυτοκινήτων και ένα τεράστιο δίκτυο συνεργατών σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Τα κεντρικά γραφεία της Drive A.E. βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, κοντά στο Αεροδρόμιο «Μακεδονία», ενώ διατηρεί υποκαταστήματα σε Αθήνα, Ιωάννινα, Σαντορίνη, Λευκάδα, Αεροδρόμιο Ακτίου (Πρέβεζα), Χαλκιδική (Κασσάνδρα και Σιθωνία), Πιερία, Ηράκλειο, Χανιά, Κέρκυρα, Κως, Ρόδος, Καλαμάτα, Καβάλα, Αλεξανδρούπολη, Θάσος, Ζάκυνθος αλλά και συνεργασίες σε όλη την υπόλοιπη χώρα.

Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων


Η υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου στη Drive μπορεί να καλύψει σε όλη την Ελλάδα ένα τεράστιο φάσμα αναγκών. Από ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης ή ένα μικρομεσαίο ευρύχωρο όχημα για κάποιο επαγγελματικό ταξίδι, μέχρι και ειδικές κατηγορίες πολυτελών οχημάτων, εκτός δρόμου ή πολυθέσιων minivan. Ο στόλος οχημάτων περιλαμβάνει πρακτικά, οικονομικά και σύγχρονης τεχνολογίας αυτοκίνητα, καθώς και οχήματα εκτός δρόμου, με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων αλλά και υβριδικά.
Παράλληλα, η Drive προσφέρει την υπηρεσία Transfer, ενοικίαση δηλαδή οχήματος με οδηγό, εξασφαλίζοντας έτσι ξέγνοιαστες μετακινήσεις και μεταφορές από και προς αεροδρόμιο, city tours, μεταφορά VIPs, γκρουπς κ.ά.
Για τους επαγγελματίες η Drive Α.Ε. προσφέρει υπηρεσίες μακροχρόνιας μίσθωσης οχημάτων (operating leasing).


Στοιχεία Αναζήτησης: Ενοικιαση Αυτοκινητου Ενοικιασεις Αυτοκινητων, Ενοικιαζομενα Αυτοκινητα, Ενοικιαση Αυτοματου Αυτοκινητου, Ενοικιαση Mini Van, Υπηρεσιες Transfer

Περιοχές που Εξυπηρετεί
Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Ιωάννινα, Σαντορίνη, Λευκάδα, Αεροδρόμιο Ακτίου (Πρέβεζα), Κασσάνδρα Χαλκιδικής, Σιθωνία Χαλκιδικής, Πιερία.

Τρόποι πληρωμής
Με πιστωτική κάρτα
Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό


Πιστωτικές Κάρτες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !