20 Αυγούστου 2023

Γνωστός Πιεριέας στο χθεσινό ντέρμπι της ΑΕΚ στην "Αγιά Σοφιά"


Του Γιώργου Καρανικόλα
Είχα την μεγάλη τύχη να είμαι μεταξύ των 32.000 θεατών, που είδε τον χθεσινό άθλο της ΑΕΚ επί της ισχυρής Ντυναμό Ζάγκρεμπ από την Κροατία στο πλαίσιο των προκρματικών του champions league, που την έφερε ... να είναι πιστή στο ραντεβού των πλέι οφ στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης .
Προσωπικά δεν μου συνέβη ποτέ σε γήπεδο να ζήσω μια τέτοια φανταστική, όσο και πρωτόγνωρη ατμόσφαιρα από τους Αεκτζήδες φιλάθλους, που συνέβαλαν αποφασιστικά στην αδιανόητη και επική ανατροπή του σκόρ στο τέλος του παιχνιδιού, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι όλα κύλησαν σε αθλητικοτατα πλαίσια και χατακτηριστικά να πώ ότι δεν άναψε ούτε ένας πυρσός και δεν υπήρξε η χρήση ούτε ενός λέιζερ .


Τη σπουδαία αυτή σημαντική αναμέτρηση παρακολούθησα παρέα στην κερκίδα με τον ταμία της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ κ. Μάκη Θεοχάρη, αμφότεροι με αγωνία αλλά και δέος, και σίγουρα απόλυτα ικανοποιημενοι από την τελική έκβαση του παιχνιδιού .
Φαίνεται ότι η Αγιά Σοφιά ... βοήθησε την Ένωση να φτάσει στην πολυπόθητη και πανυγηρική πρόκριση, όπου τώρα καλείται να ξεπεράσει το εμποδιο της Βελγικής Αντβέρπ, για να είναι παρούσα πλέον στους "χρυσοφόρους" ομίλους του champions league .
Με τη σκιά της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή να πλανάται έντονα πάνω από το γήπεδο και την οικογενεια του παρούσα, οι εξέδρες σείονταν από παλμό και τραγούδια σ' όλη τη διάρκεια του αγώνα .
"Ράγισαν"... καρδιές, όμως το "χιτσκοκικό" φινάλε είχε ... "κίτρινο χρώμα" και μας εκτόξευσε όλους στα "ουράνια" με την επίτευξη των δύο τερμάτων στις καθυστερήσεις του μάτς από τον Σέρχιο Αραούχο στο 92' και Ντομαγκόι Βίντα στο 99', ( διαμορφώθηκε το 2 -2 ), με το οποίο έριξε τους συμπατριώτες του στο καναβάτσο .
Μπράβο στην Ελληνική ομάδα του Ματίας Αλμέιδα για τη μεγάλη χθεσινή της επιτυχία, εμείς από την πλευρά μας ευχόμαστε ακόμα καλύτερη συνέχεια στην Ευρώπη .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !