12 Αυγούστου 2023

Προσπάθησαν να εισάγουν στη χώρα περισσότερα από 38 κιλά κάνναβης.
Στο πλαίσιο καταπολέμησης του διασυνοριακού εγκλήματος, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, συνελήφθησαν χθες (11 Αυγούστου 2023) τις πρώτες πρωινές ώρες, δύο αλλοδαποί άνδρες, που προσπάθησαν να εισάγουν στη χώρα περισσότερα από 38 κιλά κάνναβης.


Ειδικότερα, μετά από διακρατική συνεργασία των Διωκτικών Αρχών και συντονισμένων ενεργειών των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, εντοπίστηκαν οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί άνδρες σε μεθοριακή περιοχή του Κιλκίς, να μεταφέρουν δύο σάκους, τους οποίους απέρριψαν στη θέα των αστυνομικών και τράπηκαν σε φυγή.


Σε οργανωμένη επιχείρηση εντοπισμού τους, με τη συνδρομή και αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, οι δύο αλλοδαποί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν άμεσα.


Μέσα στους παραπάνω σάκους που κατασχέθηκαν, διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν 35 συσκευασίες με ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 38 κιλών και 8 γραμμαρίων.


Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 230 ευρώ.


Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς και τους παρέπεμψε στον Ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !