18 Ιουλίου 2023

Ο Βασίλης Βροχαρίδης από τον Πλαταμώνα υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δίου-Ολύμπου
Γνωρίζοντας τους υποψηφίους. Με τον Βασίλη Βροχαρίδη από τον Πλαταμώνα συμπορευτήκαμε στις δημοτικές εκλογές του 2019 και έκτοτε αποτελεί έναν από τους βασικούς συνεργάτες στον Δήμο.
Τιμάται από το εκλογικό σώμα για πολλά χρόνια και υπηρέτησε σε πολλές θέσεις ευθύνης. Κατά τη διάρκεια της τελευταίας θητείας διετέλεσε αντιδήμαρχος Ανατολικού Ολύμπου, Αθλητισμού, Τουρισμού και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας, καθώς και αναπληρωτής δημάρχου.
Άτομο φιλότιμο και φύσει αισιόδοξο, ο Βασίλης Βροχαρίδης φέρει μαζί του τις γνώσεις και την πείρα του από την πορεία του στην αυτοδιοίκηση, καθώς υπηρετεί τον Δήμο για πολλά χρόνια. Διετέλεσε επίσης κοινοτικός σύμβουλος στην τελευταία αυτοδιοικητική περίοδο της Κοινότητας Πλαταμώνα (1994-1998).
Παράλληλα ο Βασίλης Βροχαρίδης δραστηριοποιείται στον χώρο του εμπορίου με έδρα τον Πλαταμώνα και είναι πατέρας μιας κόρης.
Με τον Βασίλη συνεχίζουμε την κοινή μας πορεία στη ΣΥΝθεση, καθώς θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.
Του εύχομαι από καρδιάς δύναμη και επιτυχία.

Βαγγέλης Γερολιόλιος

Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης "ΣΥΝθεση"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !