23 Ιουλίου 2023

Κατέρρευσε τμήμα γέφυρας στην Πάτρα




Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική υπηρεσία στην Πάτρα μετά από κλήση για εγκλωβισμένα άτομα από πτώση τμήματος γέφυρας στην Περιμετρική Οδό, στο Χάραδρο. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του ΕΚΑΒ ένα άτομο έχασε τη ζωή του και ακόμη ένα έχει τραυματιστεί σοβαρά. Πληροφορίες κάνουν λόγο για αρκετούς τραυματίες.

Στο πλαίσιο ελεγχόμενης κατεδάφισης γέφυρας, για άγνωστο λόγο αποκολλήθηκε μεγάλο κομμάτι με αποτέλεσμα να πέσει στο δρόμο και να καταπλακώσει τους Ρομά που βρίσκονταν στο σημείο προκειμένου να συλλέξουν σίδερα και άλλα υλικά προς πώληση.

Προκύπτει βέβαια εύλογα το ακόλουθο ερώτημα. Είναι δυνατόν ο επικεφαλής μηχανικός του έργου και οι υπόλοιποι υπεύθυνοι της κατεδάφισης στη γέφυρα να μην ελέγξουν πριν ξεκινήσουν τις εργασίες, αν υπήρχαν άνθρωποι στο σημείο;

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως εν μέσω καύσωνα οι εργασίες θα έπρεπε να έχουν σταματήσει στις 12:00 ενώ το τραγικό συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά τις 13:00.

Αστυνομικοί και πυροσβέστες με εκπαιδευμένα σκυλιά αναζητούν ανθρώπους κάτω από τα χαλάσματα ενώ στο σημείο σπεύδουν και δύο διμοιρίες των ΜΑΤ για να διαφυλάξουν την τάξη καθώς εγκυμονούν φόβοι για πρόκληση επεισοδίων από τους συγγενείς των θυμάτων.

thebest.gr, tempo24  zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !