20 Ιουλίου 2023

"Δημοκράτες" επιτέθηκαν στην οικογενειακή επιχείρηση του προέδρου των «Σπαρτιατών»
Οι «γνωστοί-άγνωστοι» επιτέθηκαν στην οικογενειακή επιχείρηση του προέδρου των «Σπαρτιατών» Βασίλη Στίγκα στην Ηλιούπολη.

Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του κόμματος αναφέρει: «Τα ξημερώματα της Πέμπτης 20ης Ιουλίου 2023 καταδρομική επίθεση πραγματοποίησαν γνωστοί-άγνωστοι στο κτίριο που στεγάζει την οικογενειακή επιχείρηση του προέδρου των «ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ», Βασίλη Στίγκα στην Ηλιούπολη.

Οι κουκουλοφόροι προκάλεσαν μεγάλες υλικές ζημιές στις εγκαταστάσεις της βιοτεχνίας και βανδάλισαν τους τοίχους με τα γνωστά υβριστικά τους συνθήματα».

Καλούμε την Πολιτεία, να λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα, ώστε να εξασφαλίσει ένα ασφαλές περιβάλλον άσκησης της Κοινοβουλευτικής δράσης μας, διότι τίθεται πλέον θέμα Δημοκρατίας.

Οι «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» πληροφορούν τους προβοκάτορες –οι οποίοι «χτύπησαν» για δεύτερη φορά μετά την επίθεση στο πολιτικό γραφείο μας στο Π. Φάληρο- ότι η ελληνική κοινωνία είναι πολύ περισσότερο ώριμη από όσο την θεωρούν.

Απεναντίας οι πράξεις αυτές μας δυναμώνουν, μας οπλίζουν με πάθος για να συνεχίσουμε τον δίκαιο αγώνα μας για ένα καλύτερο αύριο για την Πατρίδα μας!

Όλα αυτά καταδεικνύουν ότι ο πατριωτικός λόγος μας και οι δημοκρατικές μας δράσεις ενοχλούν συγκεκριμένους πολιτικούς κύκλους.

Όσο και αν το επιδιώκουν οι θρασύδειλοι τραμπούκοι, κανέναν δεν εκφοβίζουν!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !