22 Ιουλίου 2023

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κατερίνης με Ντούμο η δημοσιογράφος Ελίνα Διαμαντοπούλου





Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Κατερίνης με το συνδυασμό “ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ” και επικεφαλής τον Γιάννη Ντούμο θα είναι στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου η δημοσιογράφος Ελίνα Διαμαντοπούλου.



Η Ελίνα εργάζεται ως δημοσιογράφος από το 2000 και είναι τακτικό μέλος της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης.
Είναι απόφοιτος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας του ΑΠΘ και αυτό το διάστημα ολοκληρώνει τις μεταπτυχιακές της σπουδές στη Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων.


Είναι παντρεμένη με το Χάρη Παναγιωτίδη και έχουν δύο παιδιά, 14 και 9 ετών.
Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της από την αθλητική δημοσιογραφία στη Θεσσαλονίκη, όπου εργάστηκε επί μια δεκαετία σε εφημερίδες, ραδιόφωνα, περιοδικά και γραφεία Τύπου (Metrosport, Metropolis, Libero, γραφείο Τύπου και μέσα ενημέρωσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ VOLLEY).


Έχει επίσης εργαστεί σε περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς (DION TΗΛΕΟΡΑΣΗ, VERGINA, TV100) ως ρεπόρτερ, ενώ είχε την επιμέλεια και την παρουσίαση κεντρικών δελτίων ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών.


Αγαπά το ραδιόφωνο έχοντας διανύσει αμέτρητες ώρες “πτήσης” στο αέρα ραδιοφωνικών σταθμών της Κατερίνης (Αθλητικός, Ράδιο Ενημέρωση) ενώ συνεργάζεται με ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αθήνας ως ανταποκρίτρια Κ. Μακεδονίας.
Έχει επίσης διατελέσει υπεύθυνη Τύπου στο Επιμελητήριο Πιερίας και στον Οργανισμό Φεστιβάλ Ολύμπου.


Το 2019 εμπνεύστηκε και συμμετείχε στην ίδρυση της ενημερωτικής ιστοσελίδας OlympusMera.gr.


Τα τελευταία 5 χρόνια συνεργαζεται με τη Δημοτική Τηλεόραση και το Δημοτικό Ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης (TV100-FM100) ως ανταποκρίτρια της Πιερίας.


Φέτος για πρώτη φορά εργάστηκε ως αναπληρώτρια φιλόλογος στο Τμήμα ΖΕΠ του 2ου Γυμνασίου Κατερίνης ενώ κατά το παρελθόν έχει εργαστεί ως ωρομίσθια εκπαιδευτικός στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.


Το καθημερινό ρεπορτάζ-επί 20 και πλέον χρόνια-της έχει δώσει τη δυνατότητα να έρθει σε επαφή και να γνωρίσει σε βάθος τα προβλήματα που απασχολούν τον πολίτη αλλά και τις τοπικές κοινωνίες.


Αν κάτι τη χαρακτηρίζει είναι η αδέσμευτη άποψη, η εργατικότητα και ο επαγγελματισμός της.




Πηγή: https://www.olympusmera.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !