31 Ιουλίου 2023

Ναυαγοσώστρια έσωσε πέντε παιδιά που παρασύρθηκαν στα βαθιά
Σωτήρια ήταν η επέμβαση της ναυαγοσώστριας στην παραλία του Αμποβού στον Δήμο Νότιου Πηλίου, όταν εντόπισε στο νερό δύο παιδιά που κινδύνευαν λόγω ισχυρών ανέμων.Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 18:00 η ναυαγοσώστρια αντιλήφθηκε δύο νεαρά παιδιά πάνω σε στρώμα να απομακρύνονται από την στεριά. Όταν συνειδητοποίησε πως είχαν περάσει τα όρια οριοθέτησης της παραλίες και δεν μπορούσαν να γυρίσουν πίσω, τότε άρπαξε το σωσίβιό της και βούτηξε στο νερό για να τα σώσει.Η ναυαγοσώστρια τους φώναξε να κρατηθούν και άρχισε να κολυμπά προς το μέρος τους. Τους προσέγγισε, με τα παιδιά να είναι εξαντλημένα, και στη συνέχεια άρχισε να τους οδηγεί προς τη στεριά.

Παράλληλα, η ναυαγοσώτρια είχε να αντιμετωπίσει και τη διάσωση άλλων τριών ατόμων, όταν δύο sups – το ένα με ένα άτομο και το άλλο με δύο νεαρά κορίτσια 15 και 16 ετών – είχαν παρασυρθεί προς τα βαθιά λόγω των ανέμων.

Η ναυαγοσώστρια τους έδωσε εντολή να πέσουν στην θάλασσα και να κρατηθούν από τα sups και στη συνέχεια τους οδήγησε με ασφάλεια πίσω στην στεριά.
https://tempo24.news/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !