6 Ιουλίου 2023

Μητέρα δικαιολογεί τον βιαστή της 14χρονης κόρης της !




Οι περιγραφές του ανήλικου κοριτσιού στη Θεσσαλονίκη που έπεσε θύμα των αρρωστημένων ορέξεων του συντρόφου της μητέρας του, αλλά και η ομολογία του φερόμενου ως δράστη σοκάρουν.

Ο 54χρονος παραδέχθηκε ότι βίαζε την 14χρονη κόρη της συντρόφου του, το κορίτσι τον κατήγγειλε, αλλά το δικαστήριο κατέληξε σε απαλλακτική κρίση για τον βιασμό, καθώς ήταν λανθασμένη η ποινική δίωξη που είχε ασκηθεί σε βάρος του κατηγορούμενου.


Σοκ προκαλεί και η στάση της μητέρας της ανήλικης, η οποία, μιλώντας αποκλειστικά στο MEGA, αναφέρει ότι έχει συγχωρέσει τον 54χρονο ο οποίος μάλλον… μπερδεύτηκε όταν βίαζε το παιδί της.


«Από την πρώτη στιγμή τον συγχώρεσα. Μου ζήτησε συγγνώμη δύο φορές και ότι δεν σκέφτηκε το μετέπειτα. Είναι πολύ καλός άνθρωπος και δουλευταράς», λέει η μητέρα της 14χρονης. «Υπήρχε αγάπη και σεβασμός. Πιστεύω ότι μπερδεύτηκε. Δεν το ήθελε, την αγαπούσε».

Η μητέρα του 14χρονου κοριτσιού δικαιολογεί τον βιαστή του παιδιού της, αν και εκείνος ομολόγησε ότι δεν βίασε μια φορά, αλλά κατ’ επανάληψην την ανήλικη.

«Δεν είμαι παιδεραστής να κυνηγάω παιδάκια. Την 14χρονη την έχω μεγαλώσει από 3 χρονών. Πριν από ένα χρόνο για πρώτη φορά ξάπλωσα δίπλα της και άρχισα να της χαϊδεύω την πλάτη και το στήθος και τη βίασα παρά φύση. Αυτό έγινε τρεις – τέσσερις φορές συνολικά. Ποτέ δεν την πίεσα αλλά έγινε. Από μπροστά δεν την πείραξα, γιατί είναι μικρή και δεν ήθελα να την χαλάσω», φέρεται να είπε ο 54χρονος.
Τη βίαζε από 12 ετών

Τα όσα είχε καταγγείλει η 14χρονη στην αστυνομία είναι σοκαριστικά. Επί ενάμιση χρόνο ο σύντροφος της μητέρας της την βίαζε αλλά δεν μιλούσε σε μία προσπάθεια να προστατεύσει την άρρωστη μητέρα της. Την ίδια στιγμή το κοριτσάκι έψαχνε τρόπο να γλιτώσει από τον εφιάλτη.

«Μου είναι πολύ δύσκολο να σας πω τι έκανε ο πατριός μου. Καθόμουν στο σαλόνι ξαπλωμένη στον καναπέ. Φορούσε ένα σορτσάκι μέχρι το γόνατο κι εκείνος το τράβηξε και το έβγαλε. […] Όσο γινόταν όλο αυτό είχα κοκαλώσει και δεν έκανα τίποτα, δεν έλεγα τίποτα. Μετά πήγα να κάνω μπάνιο γιατί σιχάθηκα και μπήκε και μου είπε ‘’αυτό δεν το λέμε πουθενά΄΄».
Ομολόγησε τον βιασμό αλλά… αθωώθηκε

Το δικαστήριο, παρ’ ότι τον αθώωσε για τους βιασμούς της 12χρονης εξαιτίας της λανθασμένης δίωξης, τον καταδίκασε σε 15ετή κάθειρξη χωρίς αναγνώριση ελαφρυντικού, για κατάχρηση ανηλίκου, παρουσίαση πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα, καθώς της έδειχνε βίντεο πορνογραφικού περιεχόμενου

Έτσι, ο 54χρονος μετά την καταδίκη του από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης επέστρεψε στη φυλακή.

Ο Αντώνης Καραγιάννης, δικηγόρος του κατηγορούμενου ανέφερε μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο ότι από την σύλληψή του ο 54χρονος παραδέχθηκε το έγκλημα που έχει διαπράξει.

Στην συνέχεια ο δικηγόρος εξήγησε πώς παρά την ομολογία του ίδιου για την αξιόποινη πράξη του, το δικαστήριο τον αθώωσε, γιατί νομικά δεν μπορούσε να θεμελιωθεί η κατηγορία του βιασμού.

«Πρόκειται για μία περίπτωση που την έχει ομολογήσει ο δράστης και την ίδια στιγμή όχι μόνο δεν μπορεί να καταδικαστεί, αλλά αθωώνεται κιόλας», ανέφερε αρχικά ο δικηγόρος.

Και επεξήγησε: «Η πράξη που τελέστηκε ήταν τελείως διαφορετική, ήταν κατάχρηση ανικάνου ατόμου προς αντίσταση. Δεν μπορεί να καταδικαστεί ένας άνθρωπος για μία πράξη που δεν τέλεσε», σημείωσε ο δικηγόρος.

https://www.vradini.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !