1 Μαΐου 2023

Ο δρόμος Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ του 17ου Διεθνή Μαραθώνιου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Η μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού της Βόρειας Ελλάδας ο 17ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και μας χάρισε μοναδικές στιγμές για άλλη μια χρονιά.

Με τεράστια συμμετοχή, πάνω από 2700 δρομείς και την συμμετοχή των oμάδων με αμαξίδια ΑμΕΑ «Τρέξε μαζί μου» και “Never give up” πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30 Απριλίου στις 9.00 π.μ. ο Δρόμος Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ του 17ου Διεθνή Μαραθώνιου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin, με αφετηρία το Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων “Κωνσταντίνος Καραμανλής” (μνημείο δρομέων-αφετηρία 10.000μ.) και κατέληξε στο Λευκό Πύργο Θεσσαλονίκης.

Την εκκίνηση του αγώνα έδωσε ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων–Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Απόστολος Φουκίδης

Ο Δήμαρχος σε σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε θερμά όλους όσους συμμετείχαν ενεργά στη διοργάνωση αλλά και όλους τους αθλητές και συμμετέχοντες, οι οποίοι ανέδειξαν για ακόμη μια φορά το Διεθνή Μαραθώνιο σε κορυφαίο αθλητικό γεγονός της Βορείου Ελλάδος.

Ιδιαίτερα ευχαρίστησε την Οργανωτική και Τεχνική Επιτροπή καθώς επίσης και τα τμήματα των υπηρεσιών του Δήμου μας (αθλητικό, καθαριότητας, περιβάλλοντος, κίνησης, πρασίνου, συντήρησης) για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή των διοργανώσεων που ήταν στην ευθύνη μας.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα του 17ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» και όλων των παράλληλων Δρόμων Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος υπάρχουν στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.atgm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !