29 Απριλίου 2023

Rent a car "ALEXANDROS" στην Λεπτοκαρυά


 Η rent a car "ALEXANDROS", είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτου στο νομό Πιερίας, με συνεχή παρουσία για πάνω από 12 χρόνια.

Η ιδιαίτερη προσοχή που δίνουμε στο στόλο των αυτοκινήτων μας με συχνές συντηρήσεις και ανανεώσεις έχουν ως αποτέλεσμα αξιόπιστα αυτοκίνητα που πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι δεν καταγράφεται κανένα ατύχημα στα αυτοκίνητά μας όλα τα χρόνια λειτουργίας μας.

Η έδρα μας βρίσκεται στο κέντρο της Λεπτοκαρυάς, αλλά μπορούμε να σας παραδώσουμε ή να παραλάβουμε το αυτοκίνητο που έχετε επιλέξει από οποιοδήποτε μέρος του νομού Πιερίας, τα παράλια της Λάρισας ή το διεθνές αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

Μπορούμε να σας υποσχεθούμε την καλύτερη εμπειρία ενοικίασης αυτοκινήτου και μια άριστη εξυπηρέτηση, αφού είμαστε διαθέσιμοι είτε στο γραφείο μας είτε τηλεφωνικώς τις περισσότερες ώρες της ημέρας, ενώ αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι η δυνατότητα μας για επικοινωνία σε πολλές γλώσσες, όπως Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά, Πολωνικά.

Οι χαμηλές τιμές μας, τα υψηλής ποιότητας αυτοκίνητα μας, οι extra υπηρεσίες μας και η διευκόλυνση που σας προσφέρουμε στις διακοπές σας με προτεινόμενα μέρη και διαδρομές καθώς και δωρεάν χάρτη της Ελλάδας και της Πιερίας μπορούν να εγγυηθούν ότι αν επιλέξετε εμάς για την ενοικίαση του αυτοκινήτου σας δε θα το μετανιώσετε.



Στοιχεία επικοινωνίας


Rent a car "ALEXANDROS"

Θα μας βρείτε στο γραφείο μας Ιωάννη Μεταξά 5 στη Λεπτοκαρυά Πιερίας και στο τηλέφωνο 23520 33585 Δευτέρα-Κυριακή: 10:00-24:00

Ή στα κινητά τηλέφωνα 6977810881, 6977413237, 6970093811 Δευτέρα-Κυριακή: 7:00-24:00

Παράδοση και παραλαβή αυτοκινήτου γίνεται από την έδρα μας στη Λεπτοκαρυά Πιερίας, από την Κατερίνη και οποιοδήποτε άλλο μέρος του νομού Πιερίας, τα παράλια της Λάρισας ή το διεθνές αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !