29 Απριλίου 2023

Μεσιτικό Γραφείο KIPOU REAL ESTATE στην Παραλία Κατερίνης




Το μεσιτικό γραφείο KIPOU REAL ESTATE δραστηριοποιείται αποκλειστικά στην αγορά, πώληση και κατασκευή κάθε είδους ακινήτων, όπως διαμερίσματα, γκαρσονιέρες, στούντιο, μονοκατοικίες, βίλες, εξοχικές κατοικίες, ξενοδοχεία, κτήρια ενοικιαζόμενων δωματίων, εξοχικές κατοικίες και τουριστικά ακίνητα με πολυετή εμπειρία από το 1993 με έδρα και Παραλία Κατερίνης.

Η περιοχή δραστηριοποίησης μας είναι όλος ο νομός Πιερίας και ειδικότερα η Παραλία, η Ολυμπιακή Ακτή, η Λεπτοκαρυά, ο Πλαταμώνας, οι Νέοι Πόροι, το Λιτόχωρο και η Κατερίνη, καθώς και οι ευρύτερες περιοχές. Το κτηματομεσιτικό μας γραφείο αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία που χρειάζεται ώστε να ολοκληρωθεί η αγοραπωλησία ενός ακίνητου, έχοντας ένα αξιόλογο και έμπιστο δίκτυο συνεργατών πλαισιωμένο από δικηγόρους, συμβολαιογράφους, αρχιτέκτονες μηχανικούς, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη.Η εταιρεία μας εγγυάται αξιοπιστία, ταχύτητα και υψηλό επίπεδο υπηρεσιών.

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή οποιουδήποτε κτηρίου, καθώς και ανακαινίσεις. Η ΚIPOU Real Estate έχει συνεργάτες σε πολλές χώρες του εξωτερικού όπως Σερβία,Ρουμανία , Βοσνία, Ρωσία, Αυστρία, Γερμανία και Σουηδία και μπορεί να καλύψει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Εμπιστευθείτε τα όνειρα σας στην εμπειρία μας και στεγάστε την ευτυχία μιας ζωής στις αξιόπιστες, ποιοτικές και μοναδικές υπηρεσίες της κατασκευαστικής και κτηματομεσιτικής επιχείρησης ΚIPOU Real Estate.

Μεσιτικό Γραφείο
Μακεδονίας 2, Έναντι Lidl, Παραλία Κατερίνης, 60150, ΠΙΕΡΙΑΣ
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Τηλέφωνο:
2351064440

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !