20 Απριλίου 2023

Ως Katerinipress ζητούμε συγγνώμη για την άδικη αναφορά στον πεζόδρομο της Κατερίνης




Τόσο ως Katerinipress όσο και προσωπικά ως Χάρης Μπαζάκος, προσπαθούμε να μην μπλέκουμε σε πολιτικά παιχνίδια, που σκοπό έχουν περισσότερο να βλάψουν πολιτικά ανθρώπους και διοικήσεις, παρά να καυτηριάσουν σημαντικά ζητήματα με σκοπό να βρεθεί λύση για την επίλυσή τους.





Δυστυχώς , οι "τρικλοποδιές" πολλές , ειδικά αυτή την περίοδο που αρκετά ΜΜΕ της Πιερίας συστρατεύονται με την μια ή την άλλη πλευρά, κάτι το οποίο ουδέποτε έκανε, ούτε θα πράξει το Katerinipress. 

Παρόλαυτα, η αναδημοσίευσή μας για το "δήθεν" περιστατικό τραυματισμού τουρίστριας στον πεζόδρομό της Κατερίνης, όπως γράφτηκε στο τοπικό site olympospieria.com και αναπαρήχθει από εμας ήταν τελικά λανθασμένη. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Κατερίνης, το περιστατικό έλαβε χώρα σε γειτονική πόλη (Θεσσαλονίκη) και όχι στον πεζόδρομο της Κατερίνης. Το γεγονός αυτό από μόνο του , δημοσιογραφικά , αποτελεί μεγάλο ατόπημα τόσο για τον συντάκτη του κειμένου, το site που έβγαλε την είδηση στην Πιερία, όσο και για εμας ως Katerinipress , που δεν την διασταυρώσαμε και την μεταφέραμε χωρίς επιφύλαξη στους αναγνώστες μας.




Αυτά από τη μια για να είμαστε εντάξει με τον εαυτό μας αλλά και τους αναγνώστες μας, καθώς και με την φήμη της πόλης μας. Από την άλλη τώρα, τα προβλήματα στον πεζόδρομο της Κατερίνης, είναι πολλά , τα έχουν αναφέρει και τα αναφέρουν συνέχεια οι δημότες αν και θεωρώ ότι το διαπιστώνουν και οι ίδιοι οι υπάλληλοι, οι αντιδήμαρχοι ακόμη και ο ίδιος ο Δήμαρχος της πόλης με μια απλή επίσκεψη στα καφέ του πεζοδρόμου. 

Ατυχήματα έχουν συμβεί και συμβαίνουν συχνά πυκνά. Τα επικίνδυνα σήμεία θα πρέπει κάποια στιγμή να αποκατασταθούν και να δοθούν λύσεις στην καρδιά της πόλης όπου καθημερινά περνούν χιλιάδες συνδημότες μας. Η κατάσταση με τους πεζόδρομους, τα πεζοδρόμια και τους δρόμους στην Κατερίνη δεν είναι οφθαλμαπάτη. Είναι γεγονός. Γεγονός που επιζητά λύση , άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά. Ώστε ο κόσμος αλλά και οι τουρίστες της Κατερίνης να κυκλοφορούν με περισσότερη ασφάλεια στην πόλη. Συμφωνείτε κ. Δήμαρχε; Αναμένουμε να δούμε κινήσεις αποκατάστασης.




Χάρης Μπαζάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !