19 Απριλίου 2023

«ΑΝΤΡΕΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ» ΘΕΑΤΡΟ COMMEDIA




Πραγματοποιήθηκε χθες, η συνέντευξη Τύπου για την παράσταση «ΑΝΤΡΕΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ» στο νέο Θέατρο Commedia, του Θανάση Μαργαρίτη.

Η συνέντευξη έλαβε χώρα στη οδό Φαρμάκη 62, όπου έγινε η παρουσίαση του νέου χώρου.




Μάλιστα, ο ίδιος δήλωσε, φανερά συγκινημένος: Μετά από 12 ολόκληρα χρόνια αποφασίσαμε να μετακομίσουμε, γιατί το κοινό μας αγκάλιασε πάρα πολύ, ήταν λίγο απαίτηση του κοινού και λίγο ήταν ένα όνειρο ζωής.» … «Δεν το περιμέναμε. Απαίτησα το κοινό να έχει την άνεση ενός θεάτρου. Τη θέση του, να μην είναι υπόγειο.» ... «Η χωρητικότητα είναι έτσι φτιαγμένη έτσι ώστε ενηλίκων να χωράει 130 κι παιδιών 160-170.»

Στη συνέχεια, ο κύριος Μαργαρίτης παρουσίασε την παράσταση «ΑΝΤΡΕΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ» και όλους τους συντελεστές.




Παρευρέθησαν όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, με δημοσιογράφους οι οποίοι κατέθεσαν τις ερωτήσεις τους.




Όσον αφορά την παράσταση και τους συντελεστές της ο ίδιος δήλωσε: «Είναι μια θεότρελη κωμωδία, με ένα πολύ δυνατό team, το κυριότερο που μου αρέσει στη δουλειά είναι το ήθος των παιδιών, το ταλέντο, όπως και μάθαμε στη σχολή, έχει να κάνει με μια ευκολία που έχει κάποιος, που δουλεύει πάνω σε αυτό για να το βελτιώσει. Όλα τα παιδιά εδώ δίνουν την ψυχή τους.»

Ερωτηθείς για το κοινό στην Κατερίνη, επισήμανε: «Ο κόσμος είναι έτοιμος να του προτείνεις καινούργια πράγματα, δεν θεωρώ ότι επειδή είναι επαρχιακή πόλη είναι συντηρητικός κόσμος. Αυτά που φοβάται εδώ πάει και τα βλέπει αλλού. Μάλιστα έχω κάνει την απόδοση και το έχω μεταφέρει εδώ, σε ένα χωριό της Πιερίας. Έξι άντρες οικογενειάρχες έχουν οικονομικά προβλήματα και τυχαία βρήκαν αυτή τη λύση, το στριπτίζ.»

Ακόμα, ανακοίνωσε ότι στο νέο θέατρο Commedia θα ξεκινήσουν μαθήματα μουσικής, χορού και μουσικές βραδιές και Κυριακές παιδικές διαδραστικές παραστάσεις.

Η παράσταση κάνει πρεμιέρα αυτήν την Παρασκευή 21 Απριλίου και θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή μέχρι τις 28 Μαΐου.

Μαρία Κοζανίτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !