19 Απριλίου 2023

Στο συνδυασμό του κ. Μανώλα η πρώην Δημοτική Σύμβουλος κ. Δήμητρα Μπακαλίδου-Χαϊκάλη




Με λιτή δήλωσή του ο Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού κ. Μανώλας, ο οποίος θα είναι υποψήφιος και κατά τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8-10-2023, υποδέχθηκε στο συνδυασμό του την πρώην Δημοτική σύμβουλο (2011-2014) στο Δήμο Πύδνας-Κολινδρού κ. Δήμητρα Μπακαλίδου-Χαϊκάλη.


«Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε στο συνδυασμό “Θέλουμε και Μπορούμε” την κ. Δήμητρα Μπακαλίδου-Χαϊκάλη. Με τη Δήμητρα γνωριζόμαστε από τα μαθητικά μας χρόνια και ξέρω το πόσο πολύ αγαπά τον τόπο μας καθώς και ότι είχε μία εξαιρετικά επιτυχημένη θητεία Δημοτικού Συμβούλου. Χαίρομαι ιδιαιτέρως που θα μας δοθεί η ευκαιρία να συνεργαστούμε κατά την επόμενη Δημοτική περίοδο»


Σε δήλωσή της η κ. Μπακαλίδου-Χαϊκάλη αναφέρει:

«Σήμερα ενώνω τις δυνάμεις μου με τον υποψήφιο αλλά και τωρινό Δήμαρχο Πύδνας-Κολινδρού κ. Ανέστη Μανώλα, τον οποίο γνωρίζω από τα μαθητικά μου χρόνια και έχω μόνο καλές αναμνήσεις.

Κρατώντας τις αρχές και τις αξίες μου και με γνώμονα πάντα την παρουσίαση της αλήθειας και την υπεράσπιση των συμφερόντων του τόπου όπου γεννήθηκα και αγάπησα, νιώθω ότι μπορώ να προσφέρω και να υπηρετήσω τους συνδημότες μου από τη θέση της Δημοτικού Συμβούλου, όπως έκανα και παλαιότερα με αγωνιστικότητα και ανιδιοτέλεια.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Μανώλα για την τιμή που μου έκανε να συμμετάσχω στο συνδυασμό του και να ευχηθώ καλό αγώνα και καλή επιτυχία.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !