8 Απριλίου 2023

Μην ξεχάσεις να ψηφίσεις αυτούς που λένε....τα λιγότερα ψέμματα




Οι εκλογές πλησιάζουν. Το δυστύχημα των Τεμπών έχει σχεδόν ξεχαστεί και πολίτες και πολιτικοί είναι για μια ακόμη φορά έτοιμοι για τον προεκλογικό αγώνα, ο οποίος έχει ήδη ξεκινήσει. Μετα από τόσα χρόνια , μπορώ να πω με στενάχωρη διάθεση, ότι οι έντιμοι και οι αληθινοί πολιτικοί είναι ελάχιστοι.




Οι περισσότεροι, φυσικά και στην Πιερία, κόπτονται κυρίως για τον παχυλό μισθό και την καρέκλα. Δυστυχώς ο νομός μας τα τελευταία χρόνια δεν είχε την τύχη να έχει δυνατούς πολιτικούς που να 'ακούγονται' στην Αθήνα. Η Πιερία μας, δεν έχει κερδίσει και πολλά τα τελευταία 15 χρόνια. Αντίθετα έχει ταλαιπωρηθεί πολύ τόσο όσον αφορά τα Διόδια, το οδικό δίκτυο, τις αποζημιώσεις των αγροτών από πλημμύρες και άλλες καταστροφές...., το Νοσοκομείο και τόσα άλλα ζητήματα που ταλαιπωρούν τους κατοίκους του νομού.




Θα ήθελα να ακούσω προτάσεις, που μπορούν να υλοποιηθούν άμεσα σε σημαντικά ζητήματα, όπως για παράδειγμα η ερήμωση των χωριών της Πιερίας, το κλείσιμο των σχολείων λόγω έλλειψης παιδιών, την υπολειτουργία του Νοσοκομείου, την απίστευτη ταλαιπωρία που βιώνουν οι τουρίστες αλλά και οι κάτοικοι της Πιερίας από τα συνεχή έργα στην Εθνική οδό.....

Θα ήθελα οι τοπικοί βουλευτές να σταματήσουν να είναι Άβουλα όντα που απλά ψηφίζουν ότι τους προστάζει το Κόμμα. Γνωρίζω καλά , ότι μερικοί απ΄ αυτούς είναι και καλά παιδιά που θέλουν να βοηθήσουν την Πιερία να προχωρήσει...Ξέρουν όμως από την αρχή πως δεν μπορούν. Η Πιερία δεν είναι Τρίκαλα, Ηλεία, Καλαμάτα, Λάρισα, Σέρρες, Κρήτη για να ακουστεί στα έδρανα της Βουλής. Κι όμως μπορεί να γίνει. Τι χρειάζεται ; Πολιτικούς με πυγμή, δημοσιογράφους με κότσια, έντιμα ΜΜΕ που δε φοβούνται να γράψουν αλήθειες και πολίτες που θα στηρίξουν τις προσπάθειες για το Καλό της Πιερίας. Ευχολόγια....Ίσως. 

Όμως όπως κι εσείς βαρέθηκα να ακούω λόγια, υποσχέσεις, και τελικά ο νομός μας να είναι από τους τελευταίους σε πολλά. Δεν αμφισβητώ τη θέληση να βοηθήσουν . Αμφιβάλλω όμως για το πόσο ελεύθεροι είναι μέσα στα διάφορα πολιτικά κόμματα για να το κάνουν πράξη. Το Katerinipress αν και από μακριά, λόγω Γερμανίας, θα είναι εδώ να σας στηρίξει δημοσιογραφικά, σε ότι καλό και αν κάνετε για το νομό μας , αλλά και να σας επιπλήξει όταν δούμε ότι τελικά οι προσπάθειές σας δεν είναι αρκετές να "σηκώσουν" ψηλά τον νομό μας. Ευχόμαστε Καλό προεκλογικό Αγώνα και καλή επιτυχία σε όλες και όλους....Μα πάνω απ΄ όλα στην Πιερία μας.... Και μια συμβουλή για τους Πιεριείς....Ψηφίστε απλά αυτούς που λένε τα λιγότερα ψέμματα...


Χάρης Μπαζάκος


Ιδιοκτήτης Katerinipress



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !