23 Απριλίου 2023

Συγχαρητήρια επιστολή προς τη Διευθύντρια του Γυμνασίου Μακρυγιάλου




Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην κυρία Ευαγγελία Κανάλη για την επανεκλογή της ως Διευθύντρια του Γυμνασίου Μακρυγιάλου.

Την ευχαριστούμε που επέλεξε να παραμείνει Διευθύντρια στο Σχολείο μας και να συνεχίσει το μεγαλόπνοο έργο που επιτελεί εδώ και έξι χρόνια.

Ένα έργο που τιμήθηκε με πανελλήνιες και πανευρωπαϊκές διακρίσεις και ανέδειξε το Γυμνάσιο Μακρυγιάλου ως μέλος δικτύων ευρωπαϊκών σχολείων με στόχο την παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης στους μαθητές μας.

Είμαστε χαρούμενοι που θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα μας στον αγώνα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Δήμου Πύδνας Κολινδρού και της Τοπικής Κοινότητας Μακρυγιάλου να προσφέρουμε παιδεία στους νέους μας και να αναβαθμίσουμε πολιτιστικά τον τόπο μας μέσα από πρωτοβουλίες της, όπως είναι η ίδρυση της σχολικής βιβλιοθήκης του Γυμνασίου Μακρυγιάλου, η συνεργασία με την Επισκέψιμη Μουσειακή Αρχαιολογική Αποθήκη Μακρυγιάλου για την ανάπτυξη εκπαιδευτικών προγραμμάτων , η προβολή πολιτιστικών και κοινωνικών δράσεων του Μακρυγιάλου μέσα από τη σχολική εφημερίδα εκδίδει με τους μαθητές μας.

ΑΒΡΑΜΊΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΙΔΉΜΑΡΧΟΣ ΔΉΜΟΥ ΠΎΔΝΑΣ-ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !