23 Απριλίου 2023

Νεκρός 19χρονος , σε σοβαρή κατάσταση 23χρονος και 28χρονος σε τροχαίο στον Πλαταμώνα




Συνελήφθη ο οδηγός του λεωφορείου των ΚΤΕΛ, που προσέκρουσε σε δύο σταθμευμένα ΙΧ στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης, στο ύψος της σήραγγας του Πλαταμώνα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 19χρονος και να τραυματιστούν ακόμη έξι άνθρωποι.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στη 01.30 μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Πιο συγκεκριμένα το ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αθήνα συγκρούστηκε με δύο αυτοκίνητα που ήταν σταματημένα στη ΛΕΑ επί της ΠΑΘΕ.

Άμορφη μάζα σιδερικών έγινε το ασημί αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο 19χρονος, ο οποίος έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης.


Κρίσιμη η κατάσταση των τραυματιών
Η κατάσταση των πέντε τραυματιών κρίνεται εξαιρετικά σοβαρή καθώς δύο άνδρες 23 και 28 χρονών έχουν διακομισθεί με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου και είναι διασωληνωμένοι. Ο ένας χειρουργείται και ο άλλος θα χειρουργηθεί μετά τις εξετάσεις. Έξω από το νοσοκομείο έχουν μαζευτεί Ρομά που με αγωνία περιμένουν να μάθουν νέα σχετικά με την κατάσταση της υγείας των δικών τους ανθρώπων.

Στο δεύτερο όχημα επέβαιναν μια 8χρονη, ένας 44χρονος και μια 42χρονη Ρομά από τον Τύρναβο οι οποίοι έχουν τραυματιστεί ελαφρά. Από το πρώτο όχημα νεκρός είναι ο 19χρονος συνοδηγός και σοβαρά τραυματίες ένας 24χρονος, ένας 34χρονος και ένας 22χρονος επίσης Ρομά.

Στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ επέβαιναν συνολικά 77 άτομα, τα οποία είναι καλά στην υγεία τους και συνέχισαν το δρομολόγιο προς Αθήνα με άλλο υπεραστικό λεωφορείο. Ο οδηγός του λεωφορείου συνελήφθη και σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του. Για περίπου επτά ώρες η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα διεξαγόταν από μία λωρίδα. Αυτή την ώρα η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά.



protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !