1 Απριλίου 2023

Δήλωση υποψηφιότητας του προέδρου της κοινότητας Κονταριώτισσας Στέφανου Παπαδόπουλου








Δήλωση υποψηφιότητας του προέδρου της κοινότητας Κονταριώτισσας Στέφανου Παπαδόπουλου του Σαμψών στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές με τον συνδυασμό «ΣΥΝΘΕΣΗ» του Βαγγέλη Γερολιόλιου




Ως πρόεδρος της κοινότητας Κονταριώτισσας, με την δύναμη που εσείς μου δώσατε με την εντολή σας και απέναντι στην μελλοντική πορεία της κοινότητας που υπηρετώ εδώ και τέσσερα χρόνια, οφείλω να κάνω την παρακάτω δήλωση:

Φίλες και φίλοι, αποφάσισα μετά από σκέψη να είμαι υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 και θέλω να το κάνω γνωστό πρώτα από όλα σε εσάς, στους κατοίκους της κοινότητας, σηματοδοτώντας την έναρξη του αγώνα μου, τον αγώνα όλων των κατοίκων, όλων όσοι θα συστρατευθούν στην νέα προσπάθεια και είναι δεδομένο ότι θα είναι πολλοί.

Δεν πρόκειται για μια υποψηφιότητα φιλοδοξίας, αλλά για μια υποψηφιότητα διάθεσης προσφοράς και συμβολής για την ανάδειξη και επίλυση των περισσότερων προβλημάτων της κοινότητας.

Σας κοιτάω στα μάτια, όπως όλα αυτά τα χρόνια που υπηρετώ την κοινότητα, και σας λέω ότι διαθέτω την δύναμη, την γνώση, την εμπειρία και την βούληση να εργαστώ σκληρά για μια καλύτερη και σύγχρονη κοινότητα.

Σας κοιτάω στα μάτια και θέλω να εκφράσω την πεποίθηση μου ότι όλοι μαζί μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά δυναμικά με σχέδιο, όραμα και προτάσεις για μια κοινότητα που θα κάνει περήφανους τους κατοίκους, για μια κοινότητα που θα δίνει λύσεις στις ανάγκες μας, τα προβλήματα και τις προτεραιότητες αυτής της περιοχής.

Στο νέο αυτό ξεκίνημα με τίμησε προσωπικά με την εμπιστοσύνη του ο νυν και υποψήφιος δήμαρχος Βαγγέλης Γερολιόλιος να τεθώ μεταξύ ίσων στο νέο ψηφοδέλτιο και να προχωρήσουμε χέρι με χέρι σε μια νέα αυτοδιοικητική προσπάθεια. Στηρίζω με τις δυνάμεις μου έναν φίλο καλό, έναν άξιο και ικανό πολιτικό, που υπηρετεί με συνέπεια τον δήμο μας. Έναν δήμαρχο με αρχές και αξίες τις οποίες υπερασπίζεται με ειλικρίνεια, τόλμη και πίστη, χωρίς υποχωρήσεις και συμβιβασμούς και έχει αποδείξει στην πράξη τον δυναμισμό και την αποτελεσματικότητα που τον διακρίνει.

Θα βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή μάχης ως πιστός στρατιώτης υπερασπίζοντας τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας. Θα υπηρετήσω χωρίς διακρίσεις και συμβιβασμούς, στηριζόμενος στη δική σας δύναμη.





Ο πρόεδρος της κοινότητας Κονταριώτισσας




Στέφανος Σ. Παπαδόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !