1 Απριλίου 2023

Ομογενής από την Γερμανία θέλει να δωρίσει 500.000 ευρώ στον Δήμο Κατερίνης !




Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα είδηση έφτασε πριν από λίγα λεπτά στα γραφεία του Katerinipress. Σύμφωνα με αυτή, 50χρονος πολύ γνωστός επιχειρηματίας, που δραστηριοποιείται στην περιοχή της Στουτγάρδης και έλκει την καταγωγή του από την Πιερία, θέλει να δωρίσει κάτι περισσότερο από 500.000 ευρώ στον Δήμο Κατερίνης !



Σε αποκλειστική δήλωσή του στο Katerinipress σημειώνει "Είμαι 30 χρόνια πλέον στην ξενιτιά. Με πληγώνει αφάνταστα η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα και ακόμη περισσότερο στην γενέτειρά μου την Κατερίνη. Γι΄αυτό το λόγο θέλω να χαρίσω μερικά χρήματα στην αγαπημένη μου πόλη τα οποία πιστεύω ότι μπορούν να αξιοποιηθούν κατάλληλα για το καλό της περιοχής. Εύχομαι Καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο και ελπίζω να με θυμούνται μετα από χρόνια για την κίνησή μου αυτή"




Η αποκλειστική αυτή είδηση του Katerinipress, είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις στον κόσμο της Πιερίας. Ευχόμαστε η δημοτική αρχή να αποδεχτεί τη Δωρεά και να χρησιμοποιήσει τα χρήματα προς όφελος των συμπολιτών μας.



Όπως ίσως καταλάβατε αυτό ήταν το Πρωταπριλιάτικο μας και για φέτος. Μακάρι βέβαια να βρεθεί κάποιος που θα το κάνει κάποια στιγμή πράξη !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !