12 Μαρτίου 2023

Ο εγγονός του Winston Churchill στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης




Ο εγγονός του Winston Churchill o οποίος μένει μόνιμα στο Seattle των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής Γενικός ιατρός – Συγγραφέας Dr. Panos Krokos – Churchill είναι ο επίσημος ομιλητής της Σχολής Γονέων – Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης την Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023 στις 19:00 και θα μας μιλήσει για την θαυμαστή ιστορία της μητέρας του (νύφης του Churchill) αλλά και για τον παππού του Sir Winston Churchill.

Η Εκδήλωση γίνεται σε Συνδιοργάνωση με τα Εκπαιδευτήρια «ΠΛΑΤΩΝ».

Στην έναρξη της εκδήλωσης θα ακουστούν χορωδιακά τραγούδια από την Δημοτική Χορωδία Αιγινίου “Canto Olympus” υπό την Διεύθυνση του μαέστρου Μιχάλη Καρυοφυλλίδη.

BIOΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Δρ Pano Kroko Churchill, είναι προγραμματιστής λογισμικού για επιχειρήσεις, γιατρός δημόσιας υγείας, επιχειρηματίας της Venture Capital.

Ο Δρ Τσόρτσιλ συνέβαλε στο οικοσύστημα των Start Up εταιρειών σε πρώιμο στάδιο, μέσω του δικτύου American Angels Business Angels και Early Stage Investors, οι οποίοι οδήγησαν στη δημιουργία περισσότερων από χίλιων εταιρειών, οργανισμών και κοινωνικών επιχειρήσεων.

Ο Dr Churchill, έχει ηγηθεί πολλών Start up ξεκινώντας από την πρώτη φάση της σύγκλισης του Διαδικτύου και των επικοινωνιών και συνεχίζοντας την ανάπτυξη Start up στον χώρο του λογισμικού και στον χώρο των τηλεπικοινωνιών.

Ο Δρ Τσόρτσιλ έχει συνεργαστεί με τη Microsoft και πολλές άλλες εταιρείες της περιοχής του Σιάτλ για την ανάπτυξη νέων επιχειρήσεων που έλυσαν επιχειρηματικά προβλήματα και βελτίωσαν τις διαδικασίες που διέπουν την οικονομία μας.

Τα περισσότερα έργα λογισμικού και δημόσιας υγείας μοιράζονται μια προσέγγιση «κοινού καλού» για αποτελεσματικότητα, εξορθολογισμό και κερδοφορία, την οποία προωθούσε πάντα ο Δρ Τσόρτσιλ. Ήταν ο κύριος υπεύθυνος για την επιτυχία των Start up στη φροντίδα του, προσφέροντας συμβουλές, προμήθεια συμφωνιών και άμεσες επενδύσεις κεφαλαίων επιχειρηματικού κινδύνου στην τεχνολογία λογισμικού, την επιστήμη και την ιατρική. Φυσικά, αυτές οι προσπάθειες οδήγησαν σε σημαντικές τεχνολογίες εκδημοκρατισμού, όπως τα ασύρματα δίκτυα μεγέθους κοινότητας Wi-Fi που επικρατούν πλέον σε όλο τον κόσμο. και στο λογισμικό που τρέχει όλη μας τη ζωή, τις εταιρείες μας και τις κυβερνήσεις μας.

Ο Δρ. Τσόρτσιλ έχει γράψει 27 βιβλία και εκατοντάδες άρθρα. Το βιβλίο WINSTON είναι το σημείο της αναφοράς στην ομιλία που θα γίνει την Δευτέρα 13 Mαρτίου 2023 στις 19:00 στο Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης (ΕΚΑΒΗ) στα πλαίσια των εκδηλώσεων στην Σχολή Γονέων – Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !