6 Μαρτίου 2023

«Ηλεκτροκίνηση στην Πράξη» στη Σχολή του Επιμελητηρίου Πιερίας
Το Σάββατο 4 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η έναρξη του εκπαιδευτικού σεμιναρίου τεχνικών ηλεκτροκίνησης με θέμα: «Ηλεκτροκίνηση στην Πράξη», που διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Πιερίας σε συνεργασία με το Σύλλογο Πτυχιούχων Επισκευαστών Οχημάτων Ν. Πιερίας (ΣΠΕΟΠ) μέλος της Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Επισκευαστών Αυτοκινήτων & Μοτοποδηλάτων Ελλάδος (ΟΒΑΕΜΜΕ), το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών, στο κτήριο της Σχολής του Επιμελητηρίου Πιερίας.

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Πιερίας στηρίζει έμπρακτα κάθε πρωτοβουλία που αφορά την ενημέρωση και επιμόρφωση των μελών του και ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα πουαφορά στην ηλεκτροκίνηση, που είναι το μέλλον στη μετακίνηση των ανθρώπων και εξελίσσεται ραγδαία, στοχεύοντας σε ένα πιο καθαρό και φιλικό περιβάλλον ανέφερε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου στο χαιρετισμό του κατά την έναρξη του Σεμιναρίου.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρόεδρος του Συλλόγου Πτυχιούχων Επισκευαστών Οχημάτων Ν. Πιερίας κ. Θεόδωρος Τζικακόλιας ο οποίος ευχαρίστησε, τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας για τη στήριξή του, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας για το τεχνικό και ανθρώπινο δυναμικό που προσφέρει και τους συμμετέχοντες που είναι παρόντες σε ένα τόσο σημαντικόσεμινάριο.

Στόχος του σεμιναρίου είναι η θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση των συμμετεχόντων επισκευαστών οχημάτων ώστε να δουν και να μάθουν τι είναι αυτό το ηλεκτρικό αυτοκίνητο, πως θα το επισκευάζουν, τι μέτρα προφύλαξης πρέπει να πάρουν, ενισχύοντας έτσι τις τεχνικές τους δεξιότητες και διευρύνοντας τις επαγγελματικές τους δυνατότητες.


Εκπαιδευτές του σεμιναρίου είναι ο κ. Στημονιάρης Δημήτρης, ο κ. Θεοχάρης Ξενιτόπουλος και ο κ. Γεώργιος Τσιρανίδης.

Αξιοποιώντας το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και τον Τεχνοβλαστό του «INNORA» και σε συνεργασία με τους καθηγητές της ΑκαδημίαςΗλεκτροκίνησης το σεμινάριο θα συνεχιστεί κάθε Σαββατοκύριακο έως και τις 2 Απριλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !