7 Μαρτίου 2023

"Ο κόσμος καιγόταν, έπεφτε από τα βαγόνια"




H 19χρονη Βασιλική που μαζί με τον σύντροφο της επέζησαν από τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη, μίλησε για τις δραματικές στιγμές μετά την τραγωδία, όπου είχε πιάσει φωτιά και έπρεπε να απεγκλωβιστούν από το βαγόνι.

Η κοπέλα μίλησε στην εκπομπή «Tlive» και δήλωσε πως «την ώρα της σύγκρουσης ήμασταν στο πρώτο τραπέζι του κυλικείου… Ακούστηκε ένα μπαμ και μαύρισαν όλα. Έπιασε απευθείας φωτιά. Βρήκαμε γρήγορα τις αισθήσεις μας. Φώναξα τον Στέλιο. Μου είπε ότι είναι εδώ».


«Είχε τρύπα στο πάτωμα. Είχε ανοίξει το πάτωμα μπροστά μας. Βγήκαμε από εκεί, βγήκαμε έξω. Εμείς δεν είχαμε κινητά, βρήκαμε ένα τηλέφωνο ξεκλείδωτο. Πήρα τον μπαμπά μου…», πρόσθεσε στη συνέχεια..

Επίσης, είπε πως «περπατήσαμε λίγα μέτρα παρά πέρα. Ο κόσμος καιγόταν. Έπεφτε από τα βαγόνια. Βγήκαν και άνθρωποι που ήταν καλά, με βαλίτσες. Ο Στέλιος ήταν ξυπόλυτος και κρύωνε. Ζητάγαμε από τον κόσμο να μας δώσει μπουφάν. Μου έλεγε να πάμε στη φωτιά που έβγαζε το βαγόνι για να ζεσταθεί. Πιστεύαμε ότι θα πεθάνουμε, ότι αυτές ήταν οι τελευταίες μας στιγμές».




newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !