18 Μαρτίου 2023

Ο ΓΑΣ Σβορώνου παίζει με την πρωτοπόρο Κοζάνη και μπορεί να νικήσει




Ένα ματς πρόκληση για την ιστορία του αναμένεται να δώσει ο ΓΑΣ Σβορώνου το μεσημέρι της Κυριακής, με την ομάδα μας να υποδέχεται στο «Λάζαρος Ξανθόπουλος» την πρωτοπόρο Κοζάνη στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής!
Η ήττα του ΓΑΣ στο μεσοβδόμαδο ντέρμπι με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου μπορεί να χάλασε το τρομερό αήττητο σερί των 10 αγώνων που είχε χτίσει η ομάδα μας, όμως η εξαιρετική εικόνα που έδειξε σε όλο το παιχνίδι ισχυροποίησε την αυτοπεποίθηση και το «εγώ» των ποδοσφαιριστών μας που μοιάζουν πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν την κορυφαία ομάδα του ομίλου και να παλέψουν για να είναι ο ΓΑΣ εκείνος που θα προκαλέσει την πρώτη της ήττα.
Ο Νίκος Θεοδοσιάδης καταστρώνει τα πλάνα του έχοντας να αντιμετωπίσει δύο πολύ σημαντικές απουσίες, αυτή του Ραφαήλ Μυστρίδη ο οποίος έχει συμπληρώσει το όριο καρτών και είναι τιμωρημένος αλλά και του Βασίλη Λαγδάρη ο οποίος τραυματίστηκε στο ντέρμπι της Τετάρτης.
Επιπλέον παραμένουν εκτός ο τραυματίας Σωτήρης Καραγκούνης αλλά και ο Γιάννης Τζώτζος που έχει μαθητικές υποχρεώσεις.
Αναλυτικά η αποστολή του ΓΑΣ Σβορώνου:
Αλεξίου, Βούλγαρης, Δημηνάς, Δημητρίου, Ίτσιος, Κόλα, Κούζας, Κυπαρίσσης, Κυρτέγος, Κωτσιόπουλος, Μάλα, Μακράκης, Μυρωτής, Ναρίνογλου, Ξυδούς, Σιδηρόπουλος, Σκαμπαρδώνης, Φωκαίδης, Χάμος, Χατζηθεοδωρίδης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !