18 Μαρτίου 2023

Απέδρασε από το κρατητήριο… με τηλεκάρτα




Η σύλληψη ενός αστυνομικού που ήταν σκοπός στο κρατητήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας διατάχθηκε από την Εισαγγελία του Βόλου και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, μετά την απόδραση 48χρονου επιχειρηματία του Βόλου.

Ο σκοπός αφέθηκε ελεύθερος, διατάχθηκε ΕΔΕ και ο δραπέτης που άνοιξε την πόρτα του κρατητηρίου, σύμφωνα με πληροφορίες, με τηλεκάρτα οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για να δικαστεί.

Πρόκειται, σύμφωνα με την ιστοσελίδα gegonotanews, για πρόσωπο που έχει εμπλακεί δεκάδες φορές σε υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας, ενώ έχει απειλήσει και Εισαγγελέα. Εκτίει ποινή στις φυλακές Λάρισας, από όπου επίσης έχει δραπετεύσει και προχθές είχε μεταφερθεί στον Βόλο για να δικαστεί για μια ακόμη υπόθεση.
Το σκηνικό της απόδρασης

Ο 48χρονος απέδρασε προχθές το απόγευμα στις 5.30 μμ από τα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας. Ανοιξε την πόρτα με τηλεκάρτα και έφυγε σαν «κύριος», ενώ ο σκοπός της πύλης θεώρησε ότι αποχωρούσε από το αστυνομικό μέγαρο επισκέπτης.

Μόλις έγινε αντιληπτή η απόδρασή του, σήμανε συναγερμός για τον εντοπισμό του, με αποτέλεσμα να βρεθεί 4 ώρες περίπου ώρες αργότερα στην οδό 2ας Νοεμβρίου με Μικρασιατών.




news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !