21 Φεβρουαρίου 2023

Ατομικά ρεκόρ για τις Κατερίνα Νατσιοπούλου και Αφροδίτη Μπιζιώτα

 


Το 37ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου τέλειωσε την Κυριακή το βράδυ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και αυτή τη φορά ο κόσμος τίμησε με την παρουσία του τους αθλητές οι οποίοι τόσες φορές τίμησαν την χώρα μας με τις διακρίσεις τους . Το ΣΕΦ ήταν αρκετά γεμάτο με κόσμο και η ΕΡΤ έδειξε ζωντανά μεγάλο κομμάτι του απογευματινού προγράμματος και των δύο ημερών . 


Ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ συμμετείχε με δύο νεαρές αθλήτριες στους αγώνες . Στα 400 μέτρα γυναικών η 17χρονη, μαθήτρια τρίτης Λυκείου Κατερίνα Νατσιοπούλου συνέχισε την ανοδική της πορεία και πέτυχε ατομικό ρεκόρ και μια 4η θέση στην γενική κατάταξη στον τελικό του Σαββάτου με χρόνο 56"61 . Ήταν η νεαρότερη αθλήτρια του τελικού και συναγωνίστηκε με μεγάλα ονόματα του αγωνίσματος κερδίζοντας πολύτιμες εμπειρίες και φτάνοντας μια ανάσα από ένα μετάλλιο . 

Την Κυριακή το πρωί η Κατερίνα συμμετείχε στον προκριματικό των 60 μ εμποδίων, όπου και είχε μια ατυχή πτώση στο 1ο εμπόδιο και δεν ολοκλήρωσε την προσπάθεια της .

Η δεύτερη συμμετοχή για την ομάδα του ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ήταν η 16χρονη Αφροδίτη Μπιζιώτα στα 60 μέτρα γυναικών η οποία πέτυχε ατομικό ρεκόρ με 8¨16 το πρωί του Σαββάτου .


Τις αθλήτριες συνόδευσε στους αγώνες ο προπονητής τους Νίκος Μαντζόλης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !