21 Φεβρουαρίου 2023

«Έφαγε» 130.000 ευρώ από την κουμπάρα της




Μια πρωτοφανής υπόθεση απάτης εκδικάστηκε στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης με κεντρικό πρόσωπο μια 37χρονο που «έφαγε» 130.000 ευρώ από την κουμπάρα της.


Η ιστορία θυμίζει σενάριο κινηματογραφικής ταινίας…. Δύο Αμερικανοί που δήλωναν γιατροί, που δήθεν ήταν σε ειρηνευτική αποστολή με τον ΟΗΕ στην Υεμένη και «φλέρταραν» μέσω διαδικτυακής εφαρμογής με δύο γυναίκες στην Ελλάδα τάζοντας σε αυτές γάμο και μία πλούσια ζωή στις ΗΠΑ, αποτέλεσαν τους «αόρατους πρωταγωνιστές» μίας πρωτοφανούς απάτης, ύψους 130.000 ευρώ σε Βitcoin, την οποία αποκάλυψε πέρσι τον Απρίλιο η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ. Μπορεί οι «γιατροί» να μην εντοπίστηκαν ποτέ – και δεν αποκλείεται να πρόκειται για ένα πρόσωπο – αλλά συνελήφθη η 37χρονη συνεργός τους που κινούνταν στο προσκήνιο και «απομυζούσε» επί μήνες την φίλη και κουμπάρα της, μία 44χρονη.

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, ενώπιον του οποίου έφτασε η υπόθεση, την καταδίκασε σε κάθειρξη 10 ετών, κρίνοντάς την ένοχη για απάτη και συμμορία, με την 37χρονη κατηγορούμενη, αλβανικής καταγωγής, να επιστρέφει- μετά την έκδοση της απόφασης-στις φυλακές για να εκτίσει την ποινή της.

lamiareport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !