3 Φεβρουαρίου 2023

Διδακτική επίσκεψη μαθητών του Γυμνασίου Κονταριώτισσας στο ΕΝΕΕΓΥΛ Κατερίνης




Την Παρασκευή 9-12-2022 πραγματοποιήθηκε διδακτική επίσκεψη 26 μαθητών και μαθητριών της Β΄ και Γ΄ τάξης του γυμνασίου Κονταριώτισσας στο ΕΝΕΕΓΥΛ και στο Εργαστηριακό Κέντρο (Ε.Κ.) Κατερίνης.

Η διευθύντρια, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές/ τριες του ΕΝΕΕΓΥΛ μας καλωσόρισαν και μας ξενάγησαν στο χώρο του σχολείου τους ενώ στη συνέχεια επισκεφτήκαμε και τους χώρους των εργαστηρίων του Ε.Κ όπου μας υποδέχτηκαν και μας μίλησαν οι υπεύθυνες καθηγήτριες. Οι μαθητές και οι μαθήτριες των τριών σχολείων συμμετείχαν από κοινού σε διάφορα εργαστήρια ή εργαστηριακά μαθήματα, ζωγράφισαν και δημιούργησαν κοινή αφίσα και έγραψαν τα δικά τους μηνύματα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με αναπηρία.

Ήταν μια ευχάριστη και δημιουργική εμπειρία για όλους μας. Ευχαριστούμε πολύ το ΕΝΕΕΓΥΛ και το Ε.Κ. Κατερίνης που μας φιλοξένησαν στο χώρο τους, καθώς και για τα δώρα που μας πρόσφεραν.

Η συγκεκριμένη δράση ευαισθητοποίησης καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων και προγράμματος συνεκπαίδευσης με το ΕΝΕΕΓΥΛ και το Ε.Κ. Κατερίνης εντάσσεται στο σχέδιο δράσης «Πρόληψη και αντιμετώπιση φαινομένων σχολικού εκφοβισμού» που υλοποιείται τη φετινή σχολική χρονιά στο σχολείο μας, στο πλαίσιο της Εσωτερικής Αξιολόγησης της σχολικής μονάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !