27 Φεβρουαρίου 2023

Κέρδισε 11.538 ευρώ μόλις με 1,25 ευρώ
Ήταν η μέρα που είχε έμπνευση στη Λάρισα και δικαιώθηκε. Το Στοίχημα που έπαιξε τον έκανε πλουσιότερο και η φετινή Καθαρά Δευτέρα θα είναι διαφορετική για τον ίδιο…

Γνώριζε ότι οι πιθανότητες που είχε για να κερδίσει το Στοίχημα που έπαιξε στη Λάρισα ήταν λίγες και γι΄ αυτό, τα χρήματα που πόνταρε ήταν λίγα. Μόλις 1,25 ευρώ. Τώρα πιθανότατα θα το έχει μετανιώσει, αλλά αυτό συμβαίνει τις περισσότερες φορές. Ο τυχερός έπεσε μέσα σε 10 αγώνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, έκανε το 10 στα 10 και ετοιμάζεται για να… πάει ταμείο. Σύντομα οι τραπεζικές του καταθέσεις θα αλλάξουν. Κέρδισε 11.538 ευρώ. Το μέγιστο ποσό που θα μπορούσε να κερδίσει από το στοίχημα που έπαιξε.

Αν έχεις τύχη διάβαινε! Την καλύτερη Καθαρά Δευτέρα θα απολαύσει Λαρισαίος τυχερός που είχε μεγάλη έμπνευση παίζοντας Στοίχημα, καθώς το δελτίο του στοίχησε μόλις 1,25 ευρώ, αλλά ο ίδιος έβαλε στην τσέπη του ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Για την ακρίβεια κέρδισε 11.538 ευρώ και θα κάνει τα καλύτερα κούλουμα απολαμβάνοντας τα κέρδη του! Το δελτίο παίχτηκε στο Πρακτορείο ΠΡΟΠΟ «Ελπίς Χαϊδάς» που βρίσκεται Παπαναστασίου 70 στη Λάρισα.

typosthes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !