22 Ιανουαρίου 2023

Υποψήφιοι Βουλευτές δεν έχουν αφήσει εκδήλωση για εκδήλωση, πίτα για πίτα και χορό για χορό




Βομβαρδισμός φωτογραφιών και κειμένων υποψηφίων βουλευτών σε facebook και άλλα social media, στο Νομό Πιερίας αλλά και άλλους νομούς. Δεκάδες είναι οι υποψηφιοι οι οποίοι δεν έχουν αφήσει εκδήλωση για εκδήλωση, πίτα για πίτα και χορό για χορό , χωρίς να έχουν βγει τουλάχιστον μια φωτογραφία ότι παραβρέθηκαν εκεί.... Τώρα τι κερδίζουν τόσο οι ίδιοι όσο και ο λαός της Πιερίας από τη φωτογραφία αυτή, άγνωστο....

Ως Katerinipress θεωρούμε ότι είναι η ώρα να υπενθυμίσουμε τα σημαντικότερα προβλήματα του νομού μας τα οποία και περιμένουν λύσεις εδώ και δεκαετίες , ή έστω τα τελευταία 10 χρόνια.

Ξεκινάμε με το πολύπαθο Νοσοκομείο Κατερίνης. Ένα κτήριο, για τοποίο περιμέναμε πολλά χρόνια να κατασκευαστεί κι όμως σήμερα δεν προσφέρει τ΄αναμενόμενα. Ελλείψεις σε γιατρούς, νοσηλευτές, μηχανήματα. Όσο φιλότιμο και να επιδείξουν οι εργαζόμενοι το Νοσοκομείο χρειάζεται τη στήριξη των βουλευτών της Πιερίας.




Ο Τουρισμός του νομού επίσης περιμένει πολλά. Από τη μια τα Διόδια , που έχουν δημιουργήσει σημαντικότατο πρόβλημα , κυρίως στον εσωτερικό τουρισμο, από την άλλη η καθαρότητα, έστω και οπτική των ακτών κυρίως του παραλιακού μετώπου της Κατερίνης , ζητούν επίσης λύσεις από τους τοπικούς βουλευτές.




Ο αγροτικός κόσμος του νομού ζητά επίσης την στήριξη των βουλευτών, κυρίως μετα τα σημαντικά προβλήματα σε καλλιεργειες όπως τα καπνά και τ΄ακτινίδια που αποτελούν τη ναυαρχίδα της Πιερίας.




Η Μετανάστευση αλλά και η υπογεννητικότητα είναι θέματα που πρέπει επίσης να αντιμετωπιστούν πριν βρεθούμε προ εκπλήξεως. Δεκάδες σχολεία έχουν κλείσει σε μικρά χωριά του νομού τα τελευταία χρόνια, γεγονός που θα πρέπει να προβληματίσει τους τοπικούς άρχοντες.




Ναρκωτικά, δημιουργία Νέων Σχολών στο Νομό, καλύτερη αξιοποίηση του Ολύμπου και των Πιερίων καθώς και μια ακόμη σειρά προβλημάτων που αναζητούν λύσεις, θα πρέπει να βρουν αρωγούς τους υποψήφιους βουλευτές της Πιερίας.




Το Katerinipress εύχεται σε όλες και όλους Καλό Αγώνα και καλή εκλογή στους καλύτερους και αληθινότερους.




Χάρης Μπαζάκος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !