22 Ιανουαρίου 2023

Καιρός ο Κορινός να βγάλει «δικό του» βουλευτή




Δική του υποψήφια βουλευτή φαίνεται πως θα έχει στις ερχόμενες εθνικές εκλογές ο Κορινός. Η δημοσιογράφος Μαρία Νικολαίδου με καταγωγή (από τη μητέρα της) από τον Κορινό θα είναι υποψήφια βουλευτής με το κόμμα Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου.







Η δραστήρια Μαρία είναι ένα άτομο ακούραστο με άποψη και με ιδιαίτερη ευαισθησία για τα εθνικά μας θέματα αλλά και μεγάλη αγάπη για το χωριό της όπως λέει χαρακτηριστικά η ίδια όταν αναφέρεται στον Κορινό.


Θλίψη τη γεμίζει το γεγονός ότι η ανάπτυξη του Κορινού έχει μείνει στάσιμη τις τελευταίες δεκαετίες γι αυτό και δεν έχει χάσει χρόνο καθώς ήδη πολλά θέματα που αφορούν τον Κορινό έχουν φτάσει με τη μορφή ερωτήσεων από την Ελληνική Λύση στη Βουλή.(Ακαταλληλότητα νερού, κόμβος, μακεδονικοί τάφοι στις Τούμπες, οικισμός Ολυμπιάδα, συχνές διακοπές ρεύματος και άλλα).


Η υποψήφια βουλευτής έχει οργώσει το νομό και η αποδοχή του κόσμου είναι μεγάλη και για την ίδια αλλά και για τον Πρόεδρο του κόμματος τον Κυριάκο Βελόπουλο.


Από τον περασμένο Μάιο έχει ανοίξει και το πολιτικό της γραφείο στην πλατεία της Κατερίνης όπου δέχεται τους πολίτες και ενημερώνεται για τα θέματα που απασχολούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !