1 Ιανουαρίου 2023

Θεσσαλονίκη: Ο τροχονόμος με το βαρέλι του επέστρεψε στον Λευκό Πύργο
Αναβίωσε για μια ακόμη χρονιά το έθιμο με τον τροχονόμο, ο οποίος πήρε και φέτος την θέση του με το παραδοσιακό τροχονομικό βαρέλι μπροστά από τον Λευκό Πύργο, στη Θεσσαλονίκη.

Τρεις τροχονόμοι μπήκαν στο παραδοσιακό βαρέλι και ρύθμισαν την κυκλοφορία υπό τους ήχους της μπάντας της Ελληνικής Αστυνομίας η οποία έπαιζε τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα.Πρόκειται για την καθιερωμένη εκδήλωση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, η οποία πραγματοποιείται την τελευταία ημέρα του χρόνου.
Εκπρόσωποι της ΕΛ.ΑΣ., της πολιτικής και της αυτοδιοίκησης βρέθηκαν στον Λευκό Πύργο, αντάλλαξαν ευχές και έδωσαν δώρα στον τροχονόμο που ρύθμιζε την κυκλοφορία.

Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους ο υπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης ευχήθηκε το 2023 να φέρει ειρήνη, ευημερία και ασφάλεια σε όλο τον κόσμο και τόνισε ότι “η κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη εργάζεται σκληρά για να αντιμετωπίσουν οι συμπολίτες με πιο ανώδυνο τρόπο τις συνέπειες των πολλαπλών κρίσεων αλλά και να συνεχίσει το αναπτυξιακό μεταρρυθμιστικό έργο”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !