30 Ιανουαρίου 2023

“Μαθαίνω να παίζω-Μαθαίνω να ζω - 2” —- Αθλητική εκδήλωση του δήμου Πύδνας-Κολινδρού"

 


 


Με απόλυτη επιτυχία, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 28-29 Ιανουαρίου στο Δ.Α.Κ. Αιγινίου η δραστηριότητα ”Μαθαίνω να παίζω-Μαθαίνω να ζω - 2”. Η δραστηριότητα διοργανώθηκε στο πλαίσιο των αθλητικών δρώμενων από το δήμο και έγινε σε συνεργασία με το ΓΕΕΘΑ/ΑΣΑΕΔ, την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία (ΕΘΝΟΑ), την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ) και το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή.

Ολυμπιονίκες αθλητές και παγκόσμιοι πρωταθλητές των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, πραγματοποίησαν επιδείξεις Ολυμπιακών αθλημάτων σε μαθητές Δ΄ και Ε΄ Δημοτικού των Σχολείων του δήμου μας. Κατά την εκδήλωση πραγματοποιηθήκαν και κληρώσεις κατά τις όποιες μαθητές κέρδισαν μπάλες και ποδήλατα. Ιδιαίτερα τυχερές ήταν οι μαθήτριες Μαριάννας Γλυκού του 1ου Δημοτ. Σχολείου Κολινδρου και Δανάη Κομπατσιάρη του 2ου Δημοτ. Σχολείου Κολινδρού που κέρδισαν τα ποδήλατα. Σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν χορηγηθήκαν αναμνηστικά διπλώματα.

Ο Δήμαρχος κ. Ανέστης Μανώλας, σε δήλωσή του ανέφερε:

«Ευχαριστώ θερμά το ΓΕΕΘΑ/ΑΣΑΕΔ, την ΕΘΝΟΑ, την ΕΟΕ, το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή, τους εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης “Καλοί Σαμαρείτες”, αλλά κυρίως τους αθλητές και προπονητές που συμμετείχαν στην δραστηριότητα. Ειδικότερα: Τον Αντισυνταγματάρχη (ΠΖ) Σωτήριο Ανυφαντή, Πανελληνιονίκη Ξιφασκίας, τον Αντιπλοίαρχο (ΕΦ/Ο) ΠΝ Στυλιανό Τζελίλη, Ολυμπιονίκη Άρσης βαρών, την Επισμηναγό (Δ) Μαρία-Λουίζα Βρυώνη, Ολυμπιονίκη Πάλης, την Αντιπύραρχο Φωτεινή Βαβάτση, Ολυμπιονίκη Τοξοβολίας, την Υποπλοίαρχο Λ.Σ. Καλλιόπη Μενελάου, μέλος της Εθνικής Ομάδος Καλαθοσφαίρισης Ενόπλων Δυνάμεων και πρώην αθλήτρια του Παναθηναϊκού, την Αρχικελευστή ΛΣ Δήμητρα Τελίδου, μέλος της Εθνικής Ομάδος Καλαθοσφαίρισης και εν ενεργεία αθλήτρια του Πιερικού-Αρχέλαου, τον Νικόλαο Κουλουκουργιώτη, μέλος της Εθνικής Ομάδος Άρσης Βαρών αθλητών με αναπηρία, τον Κωνσταντίνο Ταμό, Προπονητή Πάλης στον Αρχέλαο Κατερίνης και τον Ιωάννη Χαρίση, προπονητή Τοξοβολίας στον Αρχέλαο Κατερίνης.

Τόσο οι αθλητές, οι περισσότεροι από τους οποίους ήλθαν από την Αθήνα, όσο και οι εθελοντές και οι προπονητές, θυσίασαν το Σαββατοκύριακο τους για να προσφέρουν τις γνώσεις τους στους μαθητές του δήμου μας. Ακόμη, ευχαριστώ και συγχαίρω τους αρμόδιους Αντιδημάρχους και όσους άλλους συνετέλεσαν στη διοργάνωση και διεξαγωγή της εξαιρετικής αυτής εκδηλώσεως.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !